Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017 10:27

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Δίψα για πρόκριση σήμερα με Πανηλειακό

Γράφτηκε από τον

Η ώρα για το μεγάλο γειτονικό ντέρμπι με τον Πανηλειακό έφθασε... 

Η "Μαύρη Θύελλα" θα υποδεχτεί σήμερα στις 4 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, τον κυπελλούχο Ηλείας, στον τελικό του 7ου ομίλου στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας.

Το ματς είναι νοκ - άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. 

Η ομάδα που θα προκριθεί, περνά απευθείας στους "8" του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας επίσης σε νοκ - άουτ αναμέτρηση τον νικητή του αγώνα ΑΠΟ Κερατσινίου (Κυπελλούχος Πειραιά) - Α.Ο Σουρμένων (Κυπελλούχος Αθηνών), που παίζουν επίσης σήμερα στις 4 μ.μ. στο Κερατσίνι. Η κυπελλούχος Μεσσηνίας για να βρεθεί στον σημερινό τελικό απέκλεισε στην πρεμιέρα εκτός έδρας τον κυπελλούχο Κορινθίας Ηρακλή Ξυλοκάστρου (2-0) και πέρασε άνευ αγώνα στην επόμενη φάση.

Ο Πανηλειακός νίκησε εκτός έδρας τόσο τον κυπελλούχο Κεφαλλονιάς Α.Ο. Σάμης με 5-0, όσο και τον κυπελλούχο Ζακύνθου Α.Ο. Κατασταρίου με 4-3 στην παράταση. 

Ετσι θα βρεθεί στο δρόμο της Καλαμάτας σ' ένα πελοποννησιακό ντέρμπι, που περιμένουν με τεράστια ανυπομονησία οι Μεσσήνιοι φίλαθλοι.

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 7 ευρώ στην νότια εξέδρα και 5 ευρώ στη δυτική εξέδρα (είσοδο από οδό Καλλιπάτείρας). Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από τις 2.30 μ.μ. 

Ετοιμη για τη νίκη

Σε κλίμα αισιοδοξίας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Καλαμάτας για το ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι θέλουν να μπουν δυνατά από το ξεκίνημα, έχοντας και τη ψυχολογική ώθηση από τον κόσμο. Εκτός πλάνων είναι μόνο ο Νάτσης που απουσιάζει στο εξωτερικό για προσωπικούς λόγους. Η Καλαμάτα αναμένεται να παραταχθεί με την εξής 11άδα: Κυριακόπουλος, Καλογερόπουλος, Λιόλιος, Μπαστακός, Καντούτσης, Μπεγέτης, Νικολόπουλος, Βασιλόπουλος, Τσουλάκος, Καλαντζής, Αθανασόπουλος.

Με κόσμο, αλλά χωρίς προπονητή ο Πανηλειακός!

Ξαφνικό πρόβλημα υγείας, (στο στομάχι, ευτυχώς όμως όχι σοβαρό), αντιμετώπισε ο προπονητής του Πανηλειακού Σπύρος Αντωνόπουλος τη Δευτέρα του Πάσχα.  Ετσι, δεν θα έρθει στην Καλαμάτα για το σημερινό ματς και τον Πανηλειακό θα κοουτσάρει ο βοηθός του Φώντας Μοσχογιάννης.

Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν πάντως τη δική τους κερκίδα, μιας και 

αναμένονται δύο πούλμαν από τον Πύργο. Οι φίλαθλοι του Πανηλειακού θα δουν το ματς από τη Θύρα 4..

Τέλος, διαιτητής του σημερινού αγώνα  θα είναι ο Βεργέτης και βοηθοί διαιτητές οι Κύριος και Τσούκας, όλοι από την Αρκαδία. Και παρατηρητής ο Δερδελάκος από την Λακωνία.