Τρίτη, 18 Απρίλιος 2017 19:45

Ανυπομονησία στον κόσμο της Καλαμάτας για το ντέρμπι με Πανηλειακό

Γράφτηκε από τον

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το μεγάλο ματς της "Μαύρης Θύελλας" με τον Πανηλειακό στο πλαίσιο του τελικού του 7ου ομίλου του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας.

Πρόκειται για ένα ματς πρόκληση για την μεγάλη ομάδα του νομού μας και αυτό που αναζητά είναι η νίκη και συνάμα η πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες του θεσμού πανελληνίως. Στο πλευρό της "Μαύρης Θύελλας" είναι δεδομένο πως θα βρίσκονται χιλιάδες φίλαθλοι (θα έρθουν και Μεσσήνιοι από την Αθήνα), μιας και το όνομα του... αιωνίου αντιπάλου Πανηλειακού, έχει σημάνει συναγερμό στις τάξεις των "μελανόλευκων" φιλάθλων. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση από οπαδούς της "Μαύρης Θύελλας", ενώ φαίνεται πως δυναμική παρουσία θα έχουν και οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας. Και αυτό είναι από τις λίγες φορές που συμβαίνει φέτος. Θεωρείται δεδομένο πως στο αυριανό ματς θα υπάρξει ρεκόρ προσέλευσης θεατών για τη φετινή περίοδο και το γήπεδο του Μεσσηνιακού θα ζήσει... κάτι από τις μεγάλες στιγμές του παρελθόντος. Το ζητούμενο είναι φυσικά να μην σημειωθεί το παραμικρό παρατράγουδο και η στήριξη στην ασπρόμαυρη ομάδα να μείνει μόνο σε ζητωκραυγές και τραγούδια. Και φυσικά να μην υπάρξει η παραμικρή ανταπόδοση σε πιθανές προκλήσεις από φιλάθλους του Πανηλειακού που θα βρεθούν στη Θύρα 4. 

Να σημειωθεί πως τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 7 ευρώ στην νότια εξέδρα και 5 ευρώ στη δυτική εξέδρα (είσοδο από οδό Καλλιπάτείρας). Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από τις 2.30 το μεσημέρι και υπενθυμίζουμε πως η σέντρα στο μεγάλο νοκ άουτ ματς είναι στις 4 το μεσημέρι.