Σάββατο, 02 Νοέμβριος 2013 13:02

Να συνεχίσει το αήττητο σερί στην Ερμιονίδα θέλει ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον
Να συνεχίσει το αήττητο σερί στην Ερμιονίδα θέλει ο Μεσσηνιακός


Με ανεβασμένο το ηθικό και πίστη για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα θα παραταχθεί ο Μεσσηνιακός στο Κυριακάτικο (3 μ.μ.) εκτός έδρας παιχνίδι με την Ενωση Ερμιονίδας.

Πρόκειται για το τέταρτο εκτός έδρας ματς για τους "πράσινους" που έχουν μέχρι τώρα μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα.
Ομως το σημαντικό είναι πως έχουν να χάσουν από το ματς της πρεμιέρας στο Μεσολόγγι και από τότε έχουν καταφέρει να βρεθούν στην 8η θέση της βαθμολογίας πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Βέβαια το αυριανό ματς με την ομάδα της Αργολίδας είναι το πιο δύσκολο εκτός έδρας για τον Μεσσηνιακό που θα πάει με αμυντική τακτική δίνοντας χώρο στον αντίπαλο και θα προσπαθήσει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.
Ακόμη και η ισοπαλία είναι ευπρόσδεκτο αποτέλεσμα για την ομάδα του Δημήτρη Τσάκωνα μιας και ύστερα το πρόγραμμα είναι πιο βατό, με αρκετά ματς στην Καλαμάτα.
Οσον αφορά το σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει η τεχνική ηγεσία, δεν αναμένεται να έχει ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Καλαμάτα.

Η πιθανή 11αδα

Ετσι ο Κυριακόπουλος θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια με την τετράδα στην άμυνα να την αποτελούν (από αριστερά προς τα δεξιά) οι Μπαστακός, Μπιμπίρης, Κουρεντζής και Νινιός. Στον άξονα θα βρίσκονται οι Αργυρόπουλος και Δασκαλάκης, με τον Ταχματζίδη να κινείται αριστερά και τον Χελά δεξιά.
Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Βιτάλι και πίσω του σε ρόλο κρυφού και κυνηγού θα βρίσκεται ο Τσουλάκος.
Αυτή η 11αδα ενδέχεται να διαφοροποιηθεί σε περίπτωση που δεν είναι 100% έτοιμος ο Ταχματζίδης που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στην περόνη. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός προπονήθηκε χθες αλλά αισθάνεται ακόμη ενοχλήσεις. Αν τελικά μείνει στον πάγκο το πιθανότερο είναι τη θέση του να την πάρει ο Σπανός.
Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο γήπεδο του Μεσσηνιακού με τους Κατσούλη και Μάνα να γυμνάζουν τους παίκτες, αφού ο Τσάκωνας λείπει εκτός Μεσσηνίας και ενδέχεται να μην είναι ούτε στον αγώνα της Κυριακής.
Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί και στη συνέχεια θα βγει η αποστολή που θα αναχωρήσει για την Αργολίδα, όπου και θα διανυκτερεύσει σήμερα το βράδυ. Εκτός αποστολής θα είναι φυσικά ο τραυματίας Μπεγέτης.
Τον αγώνα της Κυριακής θα σφυρίξει ο Γκάμαρης (Αθηνών), με βοηθούς τους Τσιλιπάνο και Κορτέση από τον ίδιο σύνδεσμο. Παρατηρητής θα είναι η Κυρίου από την Αρκαδία.