Πέμπτη, 20 Απρίλιος 2017 11:43

"Να μην πηγαίνουν οπαδοί εκτός έδρας", λέει δυσαρεστημένος ο Σταύρος Παπαδόπουλος

Γράφτηκε από τον
"Να μην πηγαίνουν οπαδοί εκτός έδρας", λέει δυσαρεστημένος ο Σταύρος Παπαδόπουλος

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος μπορεί να ευχαριστήθηκε για την επικράτηση της «Μαύρης Θύελλας» επί του Πανηλειακού, τα όσα έγιναν όμως εκτός γηπέδου δεν τον ικανοποίησαν καθόλου.

«Αισθάνθηκα ντροπή μετά από όσα έμαθα ότι έγιναν. Θέλουμε να πάμε μέχρι τον τελικό αλλά όχι έτσι. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Έσπασαν 400 καθίσματα, ποιός θα τα πληρώσει όλα αυτά;» ήταν η πρώτη αντίδραση του διοικητικού ηγέτη της Καλαμάτας.

Το τελευταίο διάστημα έχει ανοίξει και πάλι με τις... ευλογίες του υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη η κουβέντα για την άρση της απαγόρευσης στις μετακινήσεις των οπαδών, κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνα τον πρόεδρο της ασπρόμαυρης ομάδας. «Νομίζω ότι το καλύτερο είναι να μην πηγαίνουν οπαδοί των φιλοξενούμενων εκτός έδρας σε παιχνίδια υψηλού κινδύνου. Η κάθε ομάδα να παίζει μπροστά στο κοινό της που θα είναι υπεύθυνο και για την προστασία του γηπέδου αλλά και της ομάδας που υποστηρίζει» τόνισε ο Σταύρος Παπαδόπουλος που δεν θέλησε να δώσει συνέχεια σε όσα υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του ο επίσημος Πανηλειακός. «Δεν νομίζω ότι τέτοιες ανακοινώσεις βοηθούν να εκτονωθεί η κατάσταση» κατέληξε.

Τσάκωνας: «Να εκτονωθεί η κατάσταση"

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Τσάκωνας τόνισε πως πρέπει να προσπαθήσουν και οι δύο ομάδες ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση. "Είναι άσχημο να υπάρχουν κάποιοι θερμόαιμοι και να συντηρούν αυτή τη βεντέτα. Πρέπει να προσπαθήσουμε στο μέλλον οι διοικήσεις των δύο ομάδων ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση".