Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 10:39

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ: Για την 3η θέση παίζει σήμερα με την Εύβοια στο Αργος

Γράφτηκε από τον
ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ: Για την 3η θέση παίζει σήμερα με την Εύβοια στο Αργος

Η φετινή εντυπωσιακή πορεία της Μικτής Ομάδας Παίδων της Μεσσηνίας θα ολοκληρωθεί σήμερα στο Αργος.

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της ΕΠΣ Ευβοιας στον μικρό τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Μικτών Ομάδων Παίδων.

Ο μικρός τελικός θα γίνει στο ΔΑΚ Αργους και θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ.

Θυμίζουμε ότι οι παίδες της Μεσσηνίας είχαν μια εξαιρετική πορεία φέτος ενώ στον ημιτελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος έχασαν από την ΕΠΣ Μακεδονίας στα πέναλτι.

Την αποστολή της Μεσσηνιακής ομάδας, όπου προπονητής είναι ο Ηλίας Μαστορέας, απαρτίζουν οι Αλεξανδρόπουλος, Αντωνόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Κακαλέτρης, Καλύβας, Καραχάλιος, Κοσμόπουλος, Κοτσιλιέρης, Κωστέας, Οικονομέας, Παπαγεωργακόπουλος, Παπανικολόπουλος, Ρουμελιώτης, Σαούτης, Σαρδέλης, Σκοπέτος, Σπυρόπουλος, Στυλιανόπουλος. 

Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 9 το πρωί σήμερα Παρασκευή από το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ και θα τη συνοδέψουν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και υπεύθυνοι των μικτών ομάδων Αγγελος Γεωργόπουλος και Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, ο τεχνικός διευθυντής Άγγελος Σκαφιδάς, ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας Θεόδωρος Ασημακόπουλος και φυσικά ο προπονητής των μικτών ομάδων Ηλίας Μαστορέας.

Στο γήπεδο θα παρευρεθεί και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας Λεωνίδας Οικονομίδης καθώς και άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της.