Παρασκευή, 21 Απρίλιος 2017 13:03

"Καμένη γη" το γήπεδο του Μεσσηνιακού - Καταστράφηκαν 400 καθίσματα

Γράφτηκε από τον

Μεγάλη ζημιά προξένησαν οι φίλαθλοι του Πανηλειακού στην εξέδρα όπου φιλοξενήθηκαν στο προχθεσινό ματς Κυπέλλου με την Καλαμάτα, η οποία επικράτησε με 3-2.

Ένα μεγάλο μέρος των καθισμάτων στη Θύρα 4 κάηκε από τη φωτιά που έβαλαν μετά το τέλος του αγώνα, ενώ οι φίλοι της ομάδας του Πύργου έσπασαν πάρα πολλά καθίσματα κατά την διάρκεια και μετά το τέλος της αναμέτρησης. 

Συνολικά καταστράφηκαν περίπου 400 καθίσματα ενώ προκλήθηκαν και άλλες φθορές στους χώρους του γηπέδου! Η ζημιά είναι πολύ μεγάλη και προκάλεσε αναστάτωση όχι μόνο στην "Μαύρη Θύελλα" αλλά και στον Μεσσηνιακό, στον οποίο ανήκει άλλωστε το γήπεδο.

Από τη μια λοιπόν οι «πράσινοι» προσπαθούν να καταμετρήσουν το ακριβές μέγεθος της ζημιάς και από την άλλη χθες το βράδυ είχαν προγραμματίσει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για να αποφασίσουν το πως θα κινηθούν. 

 

Μάλιστα έχουν απευθυνθεί ήδη και σε έμπειρο νομικό καθώς το βέβαιο είναι πως ο Μεσσηνιακός θα προσπαθήσει να αποζημιωθεί για την ζημιά που προκλήθηκε στο γήπεδο από τους φιλάθλους του Πανηλειακού.