Παρασκευή, 21 Απρίλιος 2017 14:55

Μήνυση από Βεργέτη για τα κλεμμένα χρήματα

Γράφτηκε από τον

 

 

Ο διαιτητής του προχθεσινού αγώνα, ο Βεργέτης από την Αρκαδία, σημείωσε στο φύλλο αγώνα τόσο την ρίψη αντικειμένων από πλευράς γηπεδούχων οπαδών όσο και από την κλοπή των χρημάτων των διαιτητών στο τέλος του αγώνα.

Από την άλλη πλευρά, δεν γίνεται καμιά αναφορά στα καθίσματα που πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο οι φίλαθλοι του Πανηλειακού. 

 

Τι έγραψε στο φύλλο αγώνα

 

Αναλυτικά, στο φύλλο αγώνα αναφέρει πως στο 85' προχώρησε σε διακοπή του αγώνα για 2 λεπτά γιατί οι φίλαθλοι της Καλαμάτας πετούσαν μπουκάλια στον "περιβάλλοντα αγωνιστικό χώρο". 

 

Επιπλέον, τονίζει πως στο φινάλε, αφού ο παρατηρητής άνοιξε τα αποδυτήρια διαπίστωσε πως είχαν κλαπεί τα χρήματα από το πορτοφόλι του, 635 ευρώ έξοδα διαιτησίας και παρατηρητής και τα 155 ευρώ που είχε ο ίδιος, σύνολο κλάπηκαν 790 ευρώ. 

 

Σημειώνει πως ενημέρωσε για αυτό τους ανθρώπους της Καλαμάτας, που του είπαν πως δεν φέρουν ευθύνη, καθώς και τον επικεφαλής της Αστυνομίας, στον οποίο - σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα - είπε πως θέλω να προβεί σε μήνυση κατά όλων των υπευθύνων της γηπεδούχου ομάδας.