Παρασκευή, 21 Απρίλιος 2017 14:58

Τρίτη στην Ελλάδα η Μικτή Παίδων Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον

Τρίτη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αναδείχθηκε η Μικτή Παίδων Μεσσηνίας που νίκησε με 2-0 την αντίστοιχη ομάδα της Εύβοιας στον σημερινό μικρό τελικό στο γήπεδο του Αργους.

Μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του Ηλία Μαστορέα που ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την φετινή της περιπέτεια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής μικτών ομάδων. Τα γκολ για την Μεσσηνιακή ομάδα πέτυχαν ο Κοσμόπουλος στο 18' και ο Ρουμελιώτης στο 73'.

 

Τελικό 2-0 στο Αργος, η Μεσσηνία είναι τρίτη στην Ελλάδα στους παίδες 

73' ΓΚΟΛ 2-0 Η ΜΙΚΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ. Μετά από βαθιά μπαλιά του Παπαγεωργακόπουλου ο Ρουμελιώτης έγινε αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ πέτυχε το 2-0 

Συνεχίζει να ελέγχει τον ρυθμό και να μην απειλείται ουσιαστικά η Μεσσηνιακή ομάδα, που προηγείται με 1-0 από το 18' με γκολ του Κοσμόπουλου

68' Διαγώνιο σουτ Κωστέα λίγο άουτ

67' Αλλαγές για την Εύβοια. Βγήκαν οι Πόγκας και Μήτρου και μπήκαν οι Σπύρου και Αδαμόπουλος

63' Σέντρα Κακαλέτρη κεφαλιά Ρουμελιώτη λίγο άουτ η μπάλα 

61' Αλλαγή για τη Μεσσηνία. Ο Σαρδέλης εκτός και στη θέση του ο Παπαγεωργακόπουλος 

50' Διπλή αλλαγή για την Μεσσηνία. Βγήκαν οι Παπανικολόπουλος, Αλεξανδρόπουλος και πήραν θέση στον αγωνιστικό χώρο οι Κακαλέτρης και Ρουμελιώτης 

49' Αλλαγή για την Εύβοια. Ο Μεταξάς αποχώρησε και μπήκε στη θέση του ο Δέδες

43' Σουτ ο Κοσμόπουλος μπλόκαρε ο Μίχος

Ξεκίνησε το β' ημίχρονο στο Αργος

Αλλαγή για την Εύβοια στο ημίχρονο. Βγήκε ο Κικίδης και στη θέση του πέρασε ο Αλαφάκης.

Πολύ καλή εικόνα στο πρώτο μέρος για την ομάδα του Ηλία Μαστορέα. Προηγείται με 1-0, ελέγχει απόλυτα το ματς και θα μπορούσε να έχει πετύχει και δεύτερο γκολ.

Ημίχρονο στο Αργος, 1-0 οι παίδες της Μεσσηνίας την Εύβοια

21' Ο Κωστέας βγήκε από τα πλάγια και έκανε το διαγώνιο σουτ, όμως ο Μίχος απέκρουσε δύσκολα με τα πόδια. Μεγάλη ευκαιρία για το 2-0.

20' Πρώτη ευκαιρία για την Εύβοια, με τον Κικίδη να πλασάρει από κοντά και τον Καραχάλιο να μπλοκάρει. 

18' ΓΚΟΛ 1-0 η Μικτή Μεσσηνίας. Ο Οικονομέας εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Κοσμόπουλος με πλασέ πέτυχε το 1-0 για την Μεσσηνιακή ομάδα. Καλό ξεκίνημα στο ματς από τους παίκτες του Μαστορέα.

Ξεκίνησε ο μικρός τελικός στο Αργος.

Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν την τρίτη θέση στην Ελλάδα σε ένα ματς που είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσουν παράταση και πέναλτι.

Οι 11άδες των ομάδων...

ΜΙΚΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Καραχάλιος, Σκοπέτος, Οικονομέας, Στυλιανόπουλος, Καλύβας, Σαούτης, Παπανικολόπουλος, Κοσμόπουλος, Κωστέας, Σαρδέλης, Αλεξανδρόπουλος,

ΜΙΚΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ: Μίχος, Σκανδάλης, Πόγκας, Πασσάς, Ρουμελιώτης, Ριαλός, Μήτρου, Κικίδης, Ποδαράς, Μεταξάς, Αντωνάκης.