Δευτέρα, 24 Απρίλιος 2017 18:09

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1-3: Νίκη με ανατροπή

Γράφτηκε από τον

 

Με νίκη ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα της Α1 τοπικής ο Ηρακλής, κερδίζοντας μάλιστα με ανατροπή 3-1 το Μεσσηνιακό, ο οποίος υποβιβάστηκε στη Β' τοπική.

Στον αντίποδα ο Ηρακλής ισοβάθμησε στην 5η θέση με τον Αστέρα Μικρομάνης. Το χθεσινό ματς δεν είχε ενδιαφέρον για καμία ομάδα, αφού τα πάντα είχαν κριθεί σε κορυφή και ουρά. 

Οι "πράσινοι" προηγήθηκαν στο 31' με τον Σπανό, αλλά στο 33' ο Γ. Παπαδέας ισοφάρισε σε 1-1 και στο 39' ο Γκελγκέρια έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 69' ο Γ. Παπαδέας. 

Ενταση στο φινάλε και συγγνώμη από Σπανό 

Παρ' ότι το ματς δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, δεν έλειψε η ένταση μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στην κερκίδα. Μετά τη λήξη του αγώνα υπήρξαν αψιμαχίες μεταξύ των παικτών και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ο νεαρός παίκτης του Μεσσηνιακού Αγγελος Σπανός με δήλωσή στην "Ε" ζητά συγγνώμη και χαρακτηρίζει ατυχές το περιστατικό. 

"Θα ήθελα να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από τους παίκτες των δύο ομάδων. Δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα για αντιαθλητική συμπεριφορά, όσα χρόνια παίζω ποδόσφαιρο. Το συμβάν είναι ατυχές. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τους ανθρώπους του Μεσσηνιακού για την ευκαιρία που μου έδωσαν να φορέσω τη φανέλα του ιστορικού συλλόγου".

Το ματς διαιτήτευσε ο Κασκάνης με βοηθούς τον Σταύρου και την Παπαϊωάννου. 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Νταντής (83' λ.τρ. Κ. Γαβράς), Μαριόλης, Κριτσωτάκης, Σπανός, Θεοδωρόπουλος, Γιαννακόπουλος, Χαρίτος,  Παπαδήμος, Γουδέλης (79' Δημόπουλος), Στ. Γαβράς (90', Πουλόπουλος), Δημητρίου.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κουκούτσης, Κορμπής, Γεωργακόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Μπρακούλιας, Τζ. Παπαδέας, Γ. Παπαδέας (83' Φυκούρας), Μουρούφας, Κωνσταντόπουλος, Γκελγκέρια, Παναγόπουλος (68' Αντζι).