Δευτέρα, 24 Απρίλιος 2017 18:34

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 3-2: Νίκη γοήτρου

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 3-2: Νίκη γοήτρου

 

Μετά από ένα καλό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Μικρομάνης, ο τοπικός Αστέρας κέρδισε το Ασπρόχωμα με 3-2.

Οι γηπεδούχοι έκλεισαν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στο φετινό μαραθώνιο της Α1 τοπικής, όπου σε γενικές γραμμές πραγματοποίησαν καλή πορεία. Στο προχθεσινό ματς, ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Σκαρπαλέζος έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί πολύ στη διάρκεια της χρονιάς.

Μια νίκη που την αφιέρωσαν στον γενικό αρχηγό της ομάδας Γιώργο Φράγκο, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα είχε ατύχημα σε τροχαίο και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ.

Από την άλλη και το Ασπρόχωμα, παρά την ήττα έχει ήδη πάρει το 3ο εισιτήριο που οδηγεί στην Α' τοπική. Στο προχθεσινό ματς ο προπονητής Βαγγέλης Σκουρλέτης χρησιμοποίησε παίκτες που δεν είχαν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής στη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν. Οι Τσίρμπας, Φίλιος, Βασιλόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Ντάσης, Ρ. Χατζηπαναγιώτης και Θεοδωρόπουλος δεν ήταν στα πλάνα του κ. Σκουρλέτη για αυτό το ματς.

Τα γκολ

Στο σκορ προηγήθηκε με 3-0 ο Αστέρας Μικρομάνης με δύο γκολ στο πρώτο 45λεπτο και άλλο ένα στις αρχές του β' μέρους.

Συγκεκριμένα, στο 7' ο Αλεξόπουλος και στο 16' ο Π. Καρδάσης με ισάριθμα σουτ έκαναν το σκορ 2-0. Στο 50' από φάουλ του Γ. Σκαρπαλέζου ο Μαυροδειδής με κεφαλιά "έγραψε" το 3-0. Στο β' ημίχρονο μείωσε το Ασπρόχωμα με γκολ που σημείωσε ο Γυφτέας με σουτ στο 61' και ο Αρ. Ηλιόπουλος με απευθείας φάουλ στο 79'.

Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες γιατί στο 76' αποβλήθηκε ο Πολίτης με 2η κίτρινη για διαμαρτυρία (είχε δεχτεί την 1η κίτρινη για μαρκάρισμα στο α' ημίχρονο).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ: Μπρέγκου, Αθ. Καρδάσης, Μ.-Κ. Σκαρπαλέζος (87' Μητσέας), Μαυροειδής, Μπούρας - Σουλιμάς, Κουρούπης, Γ. Σκαρπαλέζος, Π. Καρδάσης (76' Αθανασόπουλος), Κοτσιλιέρης, Αλεξόπουλος, Παυλόπουλος (55' Κωνσταντακόπουλος).

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Σταματέλος, Σακκάς, Αρ. Ηλιόπουλος, Βεργόπουλος, Λούτα, Παπανικολόπουλος, Γυφτέας, Πολίτης, Κουραμπάς, Γ. Χατζηπαναγιώτης, Πετσόπουλος (75' Γιαμαρέλος).