Δευτέρα, 24 Απρίλιος 2017 19:20

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ 4-0: Φινάλε με εντυπωσιακή νίκη

Γράφτηκε από τον

Νικηφόρα ολοκλήρωσε τα επίσημα παιχνίδια του στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 τοπικής ο Χανδριναϊκός, που χθες το απόγευμα κέρδισε στο γήπεδο του Σουληναρίου το Νέο Αρι με 4-0.

Το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο μιας και ο Χανδριναϊκός, είχε καταφέρει από καιρό να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία, ενώ ο Νέος Αρις από νωρίς είχε μείνει χαμηλά στη βαθμολογία και δεν μπόρεσε τελικά να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Σε ό,τι αφορά το χθεσινό ματς, ο Σαχινάι στο 34' με πλασέ μέσα από την περιοχή και στο 55' με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0. Στο 58' ο Καρλής κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από αμυντικό και το εκτέλεσε ο ίδιος κάνοντας το 3-0. Το τελικό 4-0 πέτυχε στο 72' ο Κότι με πλασέ μέσα από την περιοχή.

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Νικητόπουλος, Κότι, Φωτόπουλος, Ζωγόπουλος, Λύρας, Μεμουσάι, Σαχινάι, Καρλής, Καραταράκης, Μεμά (54' Κούρταλης), Κλαρίδας.

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Π. Σκουράκης, Κατσιμαγκλής (46' Καρτάλιας), Κυριακούλης, Αναστασόπουλος, Σταυριανέας, Βουρλάκος, Κάλελης, Σαρρής, Μπάκας, Δ. Σκουράκης, Κυριόπουλος.

 

Την Πέμπτη κλείνει η χρονιά

Την ερχόμενη Πέμπτη ο Χανδριναϊκός θα ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την φετινή ποδοσφαιρική σεζόν.

 

Συγκεκριμένα στις 5 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνα στο γήπεδο του Σουληναρίου, ανάμεσα στον Χανδριναϊκό και φίλους του ποδοσφαιριστή της ομάδας του Διονύση Κατσιγιάννη. Αμέσως μετά η διοίκηση έχει προγραμματίσει τραπέζι και στις δύο ομάδες και με αυτό τον τρόπο θα κλείσει και τυπικά η χρονιά για το σύλλογο του Χανδρινού.