Σάββατο, 02 Νοέμβριος 2013 17:28

"Πέντε στα πέντε" για την Κυπαρισσία, όλα τα αποτελέσματα στα τοπικά πρωταθλήματα της Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον

 

Με τέσσερις αναμετρήσεις άνοιξε σήμερα η "αυλαία¨" της 5ης αγωνιστικής στην Α' τοπική.

Ο Τσικλητήρας Πύλου πήρε μεγάλο διπλό στους Γαργαλιάνους με 1-0 επί του Τέλλου Αγρα. Το γκολ σημειώθηκε στο 43' από προσπάθεια του Κουλόπουλου και αφού η μπάλα χτύπησε στο πόδι του γκολκίπερ Μέντζα. Στο Διαβολίτσι η ομώνυμη ομάδα άνοιξε το σκορ, αλλά στη συνέχεια ο Εθνικός πέτυχε 4 γκολ και έφυγε νικητής με το εντυπωσιακό 1-4. Στο "Γ. Λουκαρέας" Ομόνοια και Αστέρας Αρφαρών αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 18' με τον Σακκά έπειτα από λάθος της άμυνας και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 67' με τον Καναβό, που εκμεταλλεύτηκε και αυτός λάθος της άμυνας.

Στο τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας στην Α' τοπική, η πρωτοπόρος Κυπαρισσία υποχρέωσε στην πρώτη φετινή ήττα τον Α.Ο. Φαραί με 2-1 στην Καλαμάτα και μετρά πέντε νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Μιτρόφ, Μανδραπίλιας και για τους γηπεδούχους ο Χριστόπουλος.

Στη Β' τοπική, ο Πανθουριακός συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία νικώντας εκτός έδρας με 4-1 το Μάνεση και παραμένει μόνος στην κορυφή του 1ου ομίλου.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα έχουν ως εξής

Α' ΤΟΠΙΚΗ

Ομόνοια - Αστέρας Αρφαρών 1-1

Διαβολίτσι - Εθνικός Μελιγαλά 1-4

Τέλλος Αγρας - Τσικλητήρας Πύλου 0-1

Α.Ο Φαραί - Κυπαρισσία 1-2

 

Β' ΤΟΠΙΚΗ

(1ος όμιλος)

Ηρακλής Κυπαρισσίας - Ηρακλής Καλαμάτας 0-1

Μάνεση - Πανθουριακός 1-4

Παπαφλέσσας Αμφειας - Νέος Αρις 2-1

2ος όμιλος

Βλαχόπουλο - Βέργα 2-0

Ακρίτας Κορώνης - Μιλτιάδης 4-1

Ολυμπιακός Ανάληψης - Παπαφλέσσας Χώρας 2-1

Αίαντας - Παναθηναϊκός Κ. 3-0

 

Γ' ΤΟΠΙΚΗ

(1ος όμιλος)

Πανευαϊκός - Θύελλα Μερόπης 2-2

 

(2ος όμιλος)

Νέδουσα - Στενωσιά (διακοπή. Στο 15' και ενώ το ματς ήταν 0--0 παίκτες των γηπεδούχων είχαν διαπληκτισμό με φιλάθλους στην κερκίδα με συνέπεια να αποβληθούν 5 ποδοσφαιριστές της Νέδουσας που πήγαν στο σημείο της έντασης και έτσι δεν μπορούσε να συνεχιστεί ο αγώνας!)

Χατζή - Αιθαία 4-1