Κυριακή, 03 Νοέμβριος 2013 14:41

Ηττα μετά από 40 μέρες για τον κακό Μεσσηνιακό, 2-1 από Ερμιονίδα

Γράφτηκε από τον
Ηττα μετά από 40 μέρες για τον κακό Μεσσηνιακό, 2-1 από Ερμιονίδα

Το μίνι αήττητο σερί του Μεσσηνιακού έλαβε τέλος χθες το απόγευμα στο Κρανίδι.

Οι "πράσινοι" έχασαν με 2-1 από την Ερμιονίδα,  η οποία έχει κερδίσει και τα τέσσερα φετινά ματς στο γήπεδό της!

Οι "πράσινοι" που  είχαν να ηττηθούν από την πρεμιέρα της Γ' εθνικής (1-0 από το Μεσολόγγι), βρέθηκαν σε άσχημη μέρα και φάνηκαν επιθετικά μόνο μετά το 2-0 στο 62'. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 35' με τον Στάικο και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 62' με τον Σιμελίδη. Τρία λεπτά αργότερα ο Χελάς μείωσε σε 2-1, αλλά μέχρι εκεί. Ο Μ.Γ.Σ. άργησε να ξυπνήσει, ενώ πλήρωσε και την απουσία του Τσουλάκου που έμεινε εκτός για πειθαρχικό παράπτωμα. Ακόμα απουσίαζε και ο Δημήτρης Τσάκωνας για προσωπικούς λόγους. Ετσι την ομάδα κοουτσάρισαν οι  Ελβιο Μάνα και Γιώργος Κατσούλης.
Στο πρώτο μέρος η Ερμιονίδα κέρδισε τη μάχη του κέντρου, χωρίς όμως μέχρι το γκολ να έχει τη μεγάλη ευκαιρία. Μοναδικό αξιοσημείωτο ένα σουτ του Σιμελίδη στο 11'.
Στο 35' άνοιξε το σκορ, όταν ο Κολόκας τροφοδότησε τον Στάικο που μπήκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε τον Κυριακόπουλο.
Στο 53' ο Δήμας εκτέλεσε φάουλ, αλλά ο γκολκίπερ των "πρασίνων" απέκρουσε και κράτησε το 1-0, αλλά όχι για πολύ.
Στο 62' από πλασέ του Κανελλόπουλου ο Κυριακόπουλος απέκρουσε, η μπάλα πήρε ύψος και στην επαναφορά ο Σιμελίδης με κεφαλιά έγραψε το 2-0.
Στο 65' ο Χελάς με ωραία ατομική ενέργεια μπήκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε για το 2-1. Το γκολ αυτό ανέβασε το Μεσσηνιακό, που προσπάθησε για την ανατροπή, αλλά η Ερμιονίδα κράτησε τη νίκη και απείλησε και στο 85' με την κεφαλιά του Κολόκα (έδιωξε ο γκολκίπερ).
Το ματς διαιτήτευσε ο Γκάμαρης από το σύνδεσμο Αθηνών.   

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ:  Πονηρός, Τζιέρης (72' Παπανικολάου) Σαμαράς, Τσώνης, Κολόκας, Κιοσές, Στάικος, Σιμελίδης, Κανελλόπουλος, Δήμας (87' Θωμάς), Βλαχόπουλος (90' Λαζάρου).                    

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ:  Κυριακόπουλος, Νινιός (83' Πουλάκος), Μπαστακός (62' Κουκούτσης), Κουρεντζής, Μπιμπίρης, Δασκαλάκης, Αργυρόπουλος, Ταχματζίδης (68' Tσουκάλης), Βιτάλι, Σπανός, Χελάς.