Σάββατο, 29 Απρίλιος 2017 16:04

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Απονεμήθηκε το Κύπελλο στην παιδική ομάδα

Γράφτηκε από τον

Με φιλικό που έδωσε την Πέμπτη το απόγευμα στο γήπεδο «Γ. Λουκαρέας» με αντίπαλο την Καλαμάτα γιόρτασε η παιδική ομάδα του Ολυμπιακού Καλαμάτας την κατάκτηση του τίτλου τη σεζόν 2015-16 στον 1ο όμιλο του παιδικού πρωταθλήματος.


Από πλευράς ΕΠΣΜ, ο Αντώνης Τουρλομούσης απένειμε το Κύπελλο στον αρχηγό της ομάδας Παναγιώτη Γεωργουλάκο και έδωσε συγχαρητήρια στον προπονητή των «ερυθρόλευκων» Μιχάλη Γεωργιόπουλο και στον υπεύθυνο για την ακαδημία παράγοντα του Ολυμπιακού Λεωνίδα Μούργο.
Ακολούθησε το φιλικό με την ομάδα της Καλαμάτας, το οποίο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, με την Καλαμάτα να χάνει πέναλτι στο 57'. Το πέναλτι καταλογίστηκε σε χέρι αμυντικού αλλά πρώτα ο Μαυροειδάκος και στην συνέχεια το δοκάρι απέτρεψαν το γκολ στο χτύπημα του Ρ. Κανανάι.
Διαιτητής ήταν ο Άγγελος Μπασιλάρης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Παναγιώτης Γεωργουλάκος (36' Κυριάκος Μαυροειδέας), Λουκάς Μουχαρέμι, Ανδρέας Κοψαχείλης, Σωτήρης Κακαλέτρης, Στέφανος Κατσάκος, Παναγιώτης Μπαζάνης, Σταύρος Μαλαπάνης, Κώστας Ζαχαρόπουλος (31' Ιγκλι Πάπα), Γιώργος Μπουρίκας, Νίκος Μάλαμας, Αρνο Μπέκα (27' Δημήτρης Σταυρόπουλος). 
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Γιάννης Βαγιακάκος, Χαράλαμπος Γιαννέλης, Παναγιώτης Οικονομέας, Βασίλης Κάτσος, Βασίλης Τσακαλάκος, Κώστας Τσαγκλής, Γιάννης Δημόπουλος, Παναγιώτης Ρουμελιώτης (36' Νίκος Λέσι), Γιάννης Πικιός (68' Άγγελος Δικαιουλάκος), Ρονάλντο Κανανάι, Ανδρέας Μυστριώτης (53' Κλάιντι Κανανάι).