Δευτέρα, 01 Μάιος 2017 21:52

ΠΑΜΙΣΟΣ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 5-0: Ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Την τρίτη σερί νίκη σημείωσε ο Πάμισος με το ευρύ 5-0 απέναντι στην Α.Ε. Αβίας και συνεχίζει να ισοβαθμεί στην 3η θέση της Α' τοπικής με τον Πανθουριακό.

Οι Νησιώτες άνοιξαν το σκορ στο 30' με σουτ έξω από την περιοχή του Μπίσα και είχαν δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος με τον Ηλιόπουλο (έπειτα από κόρνερ, ενώ στη συνέχεια έχασε ευκαιρία ο Χαρλέπας) και σε διαγώνιο σουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κάμπου, που έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά, έμεινε από δυνάμεις και ο Πάμισος έδωσε διαστάσεις στη νίκη του.
Στο 55' ο Φιλόπουλος με κεφαλιά έκανε το 2-0 και στο 63' ο Γεωργίκος άθελά του με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 3-0.
Στο 79' π Δρογγίτης με ευθύβολο σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0.
Στο 85' ο Μπίσα απέφυγε και τον γκολκίπερ και από πλάγια θέση διαμόρφωσε το τελικό 5-0.
Το ματς διαιτήτευσε ο Τουρλομούσης με βοηθούς τους Μαντά και Βρυώνη.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Τρακάκης, Μπερερής (70' Μάρκου), Χαραλαμπόπουλος, Φιλόπουλος, Δημητρακόπουλος, Δρογγίτης (80' Κατσιβαρδέας), Χαρλέπας, Παπαδόπουλος (60' Καραπετιάν), Λαθύρης, Ηλιόπουλος, Μπίσα.
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κολοκούβαρος, Βαβαρούτσος, Γκλίκα (60' λ.τρ. Μητσέας), Αποστολίδης, Τζανετέας, Γεωργαντάς, Μανιατέας, Αλντέσκου, Γεωργίκος, Κορμπής (70'  Δ. Γεωργουλέας), Γιαννέας.