Δευτέρα, 01 Μάιος 2017 21:52

ΕΡΑΝΗ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-2: Εκτός έδρας έχει τον τρόπο

Γράφτηκε από τον

Με σκόρερ τους Μουστάκα και Σεφεράσι στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανθουριακός νίκησε στα Φιλιατρά με 2-0 την Εράνη και παραμένει η μοναδική ομάδα της Α' τοπικής, που αγνοεί την ήττα εκτός έδρας.

Ο Πανθουριακός μετρά σε 14 αγώνες 8 νίκες και 6 ισοπαλίες και με 59 συνολικά βαθμούς, ισοβαθμεί με τον Πάμισο στην 3η θέση. Στον αντίποδα η Εράνη γνώρισε την 7η ήττα στο γήπεδό της, αλλά το ματς δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το θετικό είναι ότι πήραν χρόνο συμμετοχής παιδιά από την ακαδημία, όπως οι Μεϊντάνης, Μητρόπουλος και ο Μπουρδέκας.
Το 0-1 έγινε στο 68' με κεφαλιά του Μουστάκα και στο 79' ο Σεφεράσι με σουτ έκανε το 0-2, ενώ οι νικητές είχαν και 2 δοκάρια.
Το ματς διαιτήτευσε ο Καρβούνης με βοηθούς τους Τσακόπουλο, Αντωνόπουλο.
ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Μπουρδέκας, Πέττας, Βλάμης, Κώτσος, Χρονόπουλος, Νικολακόπουλος (65' Γριβοκωστόπουλος),, Σταματόπουλος (80' Μεϊντάνης) Αναστασόπουλος, Διονυσόπουλος (87' Μητρόπουλος)
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Καλλιντέρης, Σεφεράσι, Οδεμισιώτης, Κλουβάτος, Κουρούπης, Καράμπελας, Μουστάκας, Κάνιστρας (65' Ντόκο), Πανταζής (80' λ.τρ. Φιλίππου), Χελάς, Μπιτσάνης (75' Πετρόγιαννης).