Τετάρτη, 03 Μάιος 2017 14:52

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Παίδες και νέοι έκλεισαν με οικογενειακό διπλό μια πετυχημένη σεζόν

Γράφτηκε από τον
ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Παίδες και νέοι έκλεισαν με οικογενειακό διπλό μια πετυχημένη σεζόν

 

Με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, ολοκληρώθηκε χθες η αγωνιστική περίοδος για τις μικτές ομάδες παίδων και νέων της ΕΠΣΜ.

Μια σεζόν όπου ξεχώρισε η παρουσία της ομάδας των παίδων στην ημιητελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος. Εκεί όπου έχασε στον ημιτελικό στα πέναλτι από την Μακεδόνα και τελικά κατέκτησε την τρίτη θέση στην Ελλάδα κερδίζοντας στον μικτό τελικό την Εύβοια. 

Από την άλλη οι νέοι ήρθαν δεύτεροι στον όμιλο τους έχοντας θετικά παρουσία, ωστόσο δεν συνέχισαν στην επόμενη φάση. 

Πριν την χθεσινή προπόνηση, κατά την διάρκεια της οποίας οικογενειακό δίτερμα μεταξύ των ομάδων παίδων και νέων, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ, Λεωνίδα Οικονομίδη, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: "Συγχαρήκαμε τα παιδιά για τις πολύ καλές εμφανίσεις τους για την περίοδο που πέρασε. Οι παίκτες των παίδων και νέων τα πήγαν πολύ καλά. Με τη συμμετοχή τους έθεσαν τα θεμέλια για την παραπέρα συμμετοχή τους στις εθνικές ομάδες, γιατί οι μικτές αποτελούν τον προθάλαμο των εθνικών ομάδων. Η ΕΠΣΜ ευχαριστεί το προπονητικό τιμ, που με την καθοδήγηση τους τα παιδιά πήγαν πολύ καλά. Αν και όπως έδειξαν και οι τελικοί αγώνες και στη νέων και στην παίδων, οι δυνατότητες των μικτών μας ήταν για ακόμη καλύτερες θέσεις. Ευχόμαστε στα παιδιά καλό καλοκαίρι και του χρόνου να συνεχίσουμε για κάτι καλύτερο".

Στη συνέχεια συγχαρητήρια έδωσαν ο Αγγελος Γεωργόπουλος εκ των υπευθύνων των μικτών, ο τεχνικός διευθυντής Αγγελος Σκαφιδάς και ο προπονητής των ομάδων Ηλίας Μαστορέας. 

Η προπόνηση έγινε με σκοπό, να συγχαρούν οι παράγοντες της ΕΠΣΜ και οι προπονητές τους παίκτες που αγωνίστηκαν τη φετινή σεζόν, οι οποίοι αποτελούν τη βάση για το κτίσιμο των μικτών ομάδων της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου.

 

Εκείνο που θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι επιτυχίες των μικτών ομάδων, αποτελούν δείχνουν ότι το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο, όχι μόνο συνεχίζει να βγάζει ταλέντα, που τροφοδοτούν ομάδες μεγαλύτερων κατηγορίων, αλλά και ότι είναι σε πολύ καλό επίπεδο.