Κυριακή, 03 Νοέμβριος 2013 20:30

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Το άγχος της πρεμιέρας λύγισε τον Ακρίτα που έχασε 3-2 σετ από τον Ασκληπιό Τρικάλων

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Το άγχος της πρεμιέρας λύγισε τον Ακρίτα που έχασε 3-2 σετ από τον Ασκληπιό Τρικάλων

Μπορεί ο αγώνας Ακρίτας-Ασκληπιός Τρικάλων να ανήκε στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου, όμως στην ουσία ήταν ο πρώτος επίσημος για την Καλαματιανή ομάδα αφού η 1η αγωνιστική δεν έγινε λόγω των προβλημάτων με τις άδειες που είχαν τα κλειστά γυμναστήρια και στη 2η που έπαιξαν οι υπόλοιποι, η καλαματιανή ομάδα έκανε το ρεπό της.


Ετσι με πάρα πολύ και αδικαιολόγητο σε κάποιες φάσεις άγχος, ο Ακρίτας-  που στα καλά αγωνιστικά του σημεία σε καμιά περίπτωση δεν έδειξε να υστερεί του Ασκληπιού Τρικάλων - έχασε την συνάντηση στο τάι μπρέικ με 3-2 σετ.
Ο Ακρίτας έχασε σχετικά άνετα το πρώτο σετ από τις μαχητικές Τρικαλινές με 25-16 για να αντιδράσει σωστά και να δώσει νέο ενδιαφέρον στους περισσότερους από 150 φίλους του που βρέθηκαν στις κερκίδες του Κλειστού της Παραλίας παίρνοντας το δεύτερο με 25-21. Στο τρίτο στην συνέχεια σετ με το αγωνιστικό άγχος να επιστρέφει κυριαρχεί σε πολλά αγωνιστικά κομμάτια των γηπεδούχων οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να επικρατήσουν με 25-21 για να υπάρξει μετά από αυτό καλύτερη αντίδραση από τις παίκτριες του Ακρίτα οι οποίες αφού πήραν δίκαια το τέταρτο σετ με 25-22 ισοφάρισαν σε 2-2 και έστειλαν με αυτόν τον τρόπο το παιχνίδι στο τάι μπρέικ.
Στο πέμπτο και τελευταίο λοιπόν σετ το ξεκίνημα των των παικτριών του Κουτράκη και της Τσισιμπή ήταν εξαιρετικό αφού κατάφεραν να προηγηθούν του Ασκληπιού με 8-5 χωρίς όμως να υπάρξει η ανάλογη συνέχεια γεγονός που εκμεταλλεύτηκε άριστα ο Ασκληπιός με συνέπεια να επικρατήσει με 15-13 και όπως ήταν αναμενόμενο οι αθλήτριές του να πανηγυρίσουν πολύ δυνατά μια σημαντική επιτυχία.
Πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χανδρινός και δεύτερος ο Τσουμελέας.
ΑΚΡΙΤΑΣ (Κουτράκης, Τσιριμπή): Παρασκευοπούλου, Αρτεμίου(λ), Σαμπάτη(λ), Χάσκου, Κωνσταντοπούλου, Βυθούλκα, Ραμούνδου, Σκλήρη, Μουστάκη, Καρακύκλα, Αλεξανδροπούλου, Δημητρακοπούλου.
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Τεντολούρη, Ντιρογιάννη, Τόλλιου, Γλουτζιούλα, Βουλγαράκη, Μουρατλάρη, Γκέτσιου, Λελεντζή(λ), Ιόβτσεβα, Γιαννοπούλου, Γεωργίου.