Τετάρτη, 03 Μάιος 2017 15:42

Στο 88' αποκλείστηκε η Καλαμάτα από το Κερατσίνι (βίντεο-φωτογραφίες)

Γράφτηκε από τον

Στο 88' αποκλείστηκε η Καλαμάτα από το Κερατσίνι

Με γκολ του Φουντά στο 88' το Κερατσίνι νίκησε 1-0 την Καλαμάτα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Τελικό 0-1, πρόκριση για το Κερατσίνι.

88' Γκολ το Κερατσίνι 0-1 στο 88'. Από σέντρα του Τουρνά από δεξιά, ο Φουντάς με κεφαλιά πέτυχε το 0-1.

86' Πάντα στο 0-0 στην Καλαμάτα. Οι άλλες τρεις ομάδες της ημιτελικής φάσης είναι οι Ελπίδα Σκουτάρεως που κερδίζει 3-0 τον Αλμυρό Βόλου, ο Αστέρας Βλαχιώτη και ο Ηρόδοτος,

80' Τελευταίο δεκάλεπτο στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, πάντα στο 0-0. Στο Βλαχιώτη, τελικό αποτέλεσμα Αστέρας Βλαχιώτη - Φωκικός 1-0.

75' Πρώτη μεγάλη φάση στο ματς για το Κερατσίνι με τον Νταουτάι να σουτάρει έξω από την περιοχή και τη μπάλα να βρίσκει στην εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού της εστίας της Καλαμάτας.

65' Από μια αλλαγή η κάθε ομάδα. Βγήκε τραυματίας ο Τσουλάκος για την Καλαμάτα και μπήκε ο Νάτσης ενώ για το Κερατσίνι ο Φουντάς πήρε τη θέση του Κιάφα. Στο μεταξύ στις Σέρρες η Ελπίδα Σκουτάρεως προηγείται πλέον με 2-0 του ΓΣ Αλμυρού. 

62' Πρώτη καλή ευκαιρία στο β' ημίχρονο για την Καλαμάτα. Ο Μπεγέτης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Αθανασόπουλος σούταρε άουτ απο καλή θέση.

60' Απο μια κίτρινη σε Καλαντζή και Βαττή.

57'  Πάντα στο 0-0 στο γήπεδο του Μεσσηνιακού με το Κερατσίνι να έχει αλλάξει τακτική και να έχει μπει πιο επιθετικά στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Στο άλλο ματς στις Σέρρες, Ελπίδα Σκουτάρεως - ΓΣ Αλμυρού 1-0.

45' Ημίχρονο 0-0 στην Καλαμάτα. Η Μεσσηνιακή ομάδα είχε την κατοχή απέναντι σε ένα αντίπαλο που έπαιξε καθαρά αμυντικά. Πέρα από δύο καλές φάσεις στο ξεκίνημα όμως η Καλαμάτα δεν μπόρεσε να φτάσιε με αξιώσεις κοντά στο γκολ.

45' Το ματς Ελπίδα Σκουτάρεως  - ΓΣ Αλμυρού είναι 0-0 το ημίχρονο. Στο ημίχρονο επίσης Αστέρας Βλαχιώτη - Φωκικός 1-0 από το 26' με γκολ του Μπούνα. Στο άλλο ματς, Ηρόδοτος - Λευκίμη 2-0.

41' Πάμε για το τέλος του ημιχρόνου στο γήπεδο του Μεσσηνιακού ενώ παραμένει το 0-0.

38' Πρώτη κίτρινη κάρτα στον Νικολόπουλο της Καλαμάτας, πάντα στο 0-0.

26' Στο 0-0 Καλαμάτα και Κερατσίνι. Ο νικητής του αγώνα της Καλαμάτας θα παίξει στα ημιτελικά με το νικητή του αγώνα Ελπίδα Σκουτάρεως (Σέρρες) - ΓΣ Αλμυρού (Βόλος) το οποίο είναι 0-0 στο 30'

21' Παραμένει το 0-0 με την Καλαμάτα να εξακολουθεί να έχει την κατοχή και το Κερατσίνι να παίζει κυρίως αμυντικά.
15' Δεύτερη αξιόλογη φάση για την Καλαμάτα με τον Καλαντζή να βρίσκει τον Αθανασόπουλο, αυτός τον Βασιλόπουλο που σούταρε με τη μια μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα κόντραρε σε πόδι αμυντικού και πέρασε λίγο έξω κόρνερ.
10' Συμπληρώθηκε το πρώτο 10λεπτο με την Καλαμάτα να έχει την υπεροχή και μια καλή στιγμή στο 2' ενω το Κερατσίνι παίζει κυρίως αμυντικά.
4' Με το ζόρι 500 θεατές στο γήπεδο ενώ απουσιάζουν οι οργανωμένοι της Καλαμάτας. Περίπου 50 φίλοι του Κερατσινίου στη βόρεια εξέδρα.
2' Πρώτη καλή ευκαιρία για την Καλαμάτα με τον Λιόλιο να βγάζει τη σέντρα από αριστερά, ο Μπεγέτης έπιασε δυνατό σουτ στην κίνηση αλλά ο Μπότος είχε καλή θέση και μπλόκαρε.
4.06 μ.μ. Με μια μικρή καθυστέρηση έγινε η σέντρα στο νοκ άουτ παιχνίδι στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Η ομάδα που θα προκριθεί θα βρεθεί στους 4 του θεσμού.
3.55 μ.μ. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στην Καλαμάτα καθώς ο Αγγελος Μπαστακός, που είχε δηλωθεί στην αρχική 11άδα, είχε ενοχλήσεις και την θέση του στην 11άδα παίρνει ο Σταματελόπουλος.
3.54 μ.μ. Λίγα λεπτά πριν τη σέντρα στις εξέφρες ο κόσμος είναι λίγος, καθώς οι θεατές δεν ξεπερνούν τους 300.
3.50 μ.μ. Οι συνθέσεις των ομάδων...
 
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κυριακόπουλος, Σταματελόπουλος, Καλογερόπουλος, Μπαστακός, Νικολόπουλος, Λιόλιος, Μπεγέτης, Βασιλόπουλος, Καλαντζής, Τσουλάκος, Αθανασόπουλος.
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μπότος, Σφυρογιαννάκης, Νταουτάι, Μπατής, Βαττής, Διάκος, Ψυχογιός, Γκιάτης, Κιάφα, Τουρνάς, Κουρκούτης.

Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξη του αγώνα.