Παρασκευή, 05 Μαϊος 2017 12:52

Με Μαντζούνη η επόμενη μέρα στον Πάμισο

Γράφτηκε από τον
Με Μαντζούνη η επόμενη μέρα στον Πάμισο

Μπορεί το πρωτάθλημα της Α' τοπικής να μην έχει ολοκληρωθεί, αλλά στον Πάμισο έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός για το επόμενο, όπως φάνηκε στη προχθεσινή δεύτερη ετήσια ανοιχτή συνεδρίαση του συλλόγου, που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεσσήνης.

Η διοίκηση με επικεφαλής τον Γιώργο Ντούλη ενημέρωσε τα μέλη και τους φίλους του Παμίσου για την οικονομική κατάσταση και τις σκέψεις για την επόμενη μέρα. Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι η επιθυμία των σημερινών διοικούντων να συνεχίσουν στο τιμόνι και κατ' επέκταση και ο Αλέξης Μαντζούνης με τον Ευτύχη Τασιόπουλο στον πάγκο. 

Ολα αυτά θα πάρουν επίσημη μορφή στη γενική συνέλευση των "πρασίνων" στο τέλος Μαΐου, όπου και θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για νέα διοίκηση και φυσικά θα οριστούν οι στόχοι για το νέο πρωτάθλημα.

Το θετικό είναι ότι έχουν τεθεί οι βάσεις διοικητικά και αγωνιστικά για να βάλει ο Πάμισος ψηλότερα τον πήχη, ενώ και η δημοτική αρχή είναι στο πλευρό της ομάδας. 

Εξαγγελίες Τσώνη για έργα 

Ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης βρέθηκε στην προχθεσινή ενημερωτική συγκέντρωση και εξήγγειλε έργα. Οπως είπε, έχει εξασφαλίσει 150.000 ευρώ από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, τα οποία θα διατεθούν για τη συντήρηση και αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου. Ακόμα θα διαθέσει ορισμένα κτήρια για τη διαμονή των παικτών, ενώ προτάθηκε και η αξιοποίηση ενός χώρου για τη δημιουργία ξενώνων, γυμναστηρίου και μαγειρείου για τις ακαδημίες. 

Από το δήμαρχο ζητήθηκε ακόμα μεταξύ άλλων να μπει στις προτεραιότητες ο ηλεκτροφωτισμός του Σταδίου και η τοποθέτηση σκέπαστρου. 

"Δεν χρωστάμε ούτε ένα σεντ"

Ο πρόεδρος του Παμίσου Γιώργος Ντούλης στην αρχική του τοποθέτηση χαρακτήρισε μικρό διοικητικό θαύμα αυτό που έγινε φέτος στον Πάμισο, με δεδομένο ότι η διοίκηση συγκροτήθηκε την τελευταία στιγμή. 

Τόνισε με υπερηφάνεια ότι: "Πλέον μιλάει για εμάς όλη η Μεσσηνία. Δεν χρωστάμε ούτε ένα σεντ και δεν θα μετακυληθεί κανένα βάρος στην επόμενη διοίκηση. Είμαστε υπερήφανοι για τις επιλογές των συνεργατών μας. Σίγουρα κάναμε λάθη, αλλά γι' αυτό γίνεται η αποτίμηση προκειμένου να γίνουν διορθωτικές κινήσεις για τη νέα σεζόν".  

Το φετινό μπάτζετ

Να σημειωθεί ότι το φετινό μπάτζετ του Παμίσου θα φθάσει τις 60.000 ευρώ, εκ των οποίων οι 16.000 καλύφθηκαν από χορηγούς, εισιτήρια, διαρκείας, μέλη, τα οποία έχουν φθάσει τα 100, με στόχο τα 300 και απώτερο τα 1.000 μέλη. Ακολούθησε η τοποθέτηση των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. και ανταλλαγή απόψεων με παλιούς παράγοντες και φίλους του Παμίσου.

Για το αγωνιστικό κομμάτι μίλησαν ο προπονητής Αλέξης Μαντζούνης και ο συνεργάτης του γυμναστής Ευτύχης Τασιόπουλος. "Για μένα πρωτάθλημα είναι η παρουσία 6 παιδιών από την ακαδημία στην ανδρική ομάδα. Οταν θα έρθει η ώρα να φύγω από αυτή την ομάδα, θέλω να έχουμε αφήσει έναν, δύο, τρεις παίκτες για την επόμενη δεκαετία. Ευχής έργον θα είναι να είναι του χρόνου η σειρά μας να ανέβουμε. Οταν γίνει αυτό όμως, θα πρέπει ο Πάμσος να πάει στη Γ' εθνική για να μείνει και όχι να πέσει από την 10η αγωνιστική", είπε ο πρώτος και ευχαρίστησε για μία ακόμα φορά τον κόσμο για την αγάπη του:

"Αυτή η πόλη με έχει αγκαλιάσει. Εχω την αγάπη και την εκτίμηση της συντριπτικής πλειοψηφίας και όπως ήρθα φίλος, θα φύγω κάποτε σαν οπαδός". Ο κ. Τασιόπουλος μίλησε για την ανάγκη του Παμίσου να έχει το δικό του σπίτι (γήπεδο), κάτι που θα τον απογειώσει αγωνιστικά και τόνισε ότι: "Θα πρέπει όλοι να σέβονται την ομάδα και όχι να την φοβούνται, γιατί ο σεβασμός είναι διαχρονικός και αιώνιος, ενώ ο φόβος φεύγει".