Κυριακή, 03 Νοέμβριος 2013 21:59

Σπουδαίο διπλό (0-1) της Πύλου στους Γαργαλιάνους επί του Αγρα

Γράφτηκε από τον
Σπουδαίο διπλό (0-1) της Πύλου στους Γαργαλιάνους επί του Αγρα

Ο Τσικλητήρας Πύλου ήρθε για να μείνει στην Α' τοπική και αυτό το απέδειξε στο Σαββατιάτικο παιχνίδι στους Γαργαλιάνους...

Η ομάδα της Πύλου επιβλήθηκε απόλυτα δίκαια με 1-0 του Τέλλου Αγρα και με το πρώτο της διπλό στο πρωτάθλημα ανέβηκε αισθητά στο βαθμολογικό πίνακα και βλέπει με αισιοδοξία τη συνέχεια. Η νίκη αυτή έχει μεγάλη σημασία γιατί επιτεύχθηκε σε μία "καυτή" έδρα και απέναντι σε μία ιστορική ομάδα της κατηγορίας που έχει φέτος φιλοδοξίες. Το "χρυσό" γκολ μπήκε στο 43' μετά από ωραία ενέργεια του Κουλόπουλου και σουτ με την μπάλα να κοντράρει στον τερματοφύλακα Μέντζα και να αλλάζει πορεία.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Μέντζας, Πότσης (78΄Δημητρόπουλος), Λ.Χ. Ανδρωνης, Λ. Χ. Ανδρώνης, Αναγνωστόπουλος, Γεωργόπουλος, Γεωργακόπουλος (90' Στ. Σώκαλης), Ψωρομύτης, Δ. Σώκαλης, Γεωργιόπουλος, Κολεζνιτσένκο (53' Παπαβασιλόπουλος).
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μίντζηρας, Πανταζόπουλος, Πλατάκης (91' Κατσιγιάννης), Κουλόπουλος, Κωστόπουλος, Βιδάκης, Παπαγεωργίου, Μπιλάλι (85' λ.τρ. Χύσα), Δούνιας, Μπουντάς, Σωτηρόπουλος (75' Π. Καλδής).