Δευτέρα, 04 Νοέμβριος 2013 16:18

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Ομόνοια και Αστέρας Αρφαρών (1-1)

Γράφτηκε από τον

Δύο αμυντικά λάθη, ένα για κάθε ομάδα, διαμόρφωσαν το τελικό 1-1 στη σαββατιάτικη αναμέτρηση της Ομόνοιας με τον Αστέρα Αρφαρών.


Το τελικό αποτέλεσμα σύμφωνα με την εικόνα που παρουσίασαν οι δύο αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο του "Γ. Λουκαρέας", ήταν δίκαιο. Το παιχνίδι ήταν μέτριο με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας από τα πρώτα λεπτά να φτάσουν στη νίκη, όμως με την εμφάνισή τους, στο τέλος έμειναν ευχαριστημένες με το ισόπαλο αποτέλεσμα.
Στο 17' ο Ντόκο έκανε το διαγώνιο συρτό σουτ σχεδόν από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, όμως ο Νιάρχος ήταν σε ετοιμότητα και με τα χέρια απέκρουσε στέλνοντας την μπάλα στα πλάγια. Στο επόμενο λεπτό ο Σταθάς προσπάθησε να μπλοκάρει την μπάλα, όμως έπεσε πάνω στον συμπαίκτη του Κάππο και την έχασε, με τον Σακκά που ήταν κοντά να σουτάρει σε κενή εστία και να πετυχαίνει το 0-1. Στο 25' ο Ντόκο προσπάθησε να αιφνιδιάσει το Νιάρχο, όμως το σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή, κατέληξε λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 44' σουτ του Μπούρα έξω από την περιοχή, ο Σταθάς έπεσε στη δεξιά του γωνία και έδιωξε κόρνερ. Δέκα λεπτά μετά ο Ντόκος έκανε τη σέντρα στο α' δοκάρι για τον Καλογερόπουλο, όμως πριν σκοράρει, ο Νιάρχος πρόλαβε και μπλόκαρε. Στο 56' ο Σακκάς έφτασε στην αντίπαλη περιοχή και πριν σουτάρει ο Σταθάς έπεσε στα πόδια του και μπλόκαρε την μπάλα. Στο 67' ο Τσιλίκος με κεφαλιά γύρισε την μπάλα προς το Νιάρχο, όμως πρόλαβε ο Καναβός πήρε την μπάλα, απέφυγε τον τερματοφύλακα του Αστέρα και με πλασέ σε κενή εστία ισοφάρισε σε 1-1. Στο 88' ο Η. Καπόγλης εκτέλεσε κόρνερ ο Μπούρας πήρε την κεφαλιά και πάσαρε στον Σακκά, ο οποίος με κεφαλιά προσπάθησε να σκοράρει, όμως ο Σταθάς ήταν στη σωστή θέση και μπλόκαρε.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Γκούμα και των βοηθών διαιτητών Κατσά και Παλλαδινού.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Σταθάς, Κουραμπάς (85' Ντέρτζια), Α. Κωστόπουλος, Κάππος, Σπυρόπουλος, Ασημακόπουλος (46' Σταματόπουλος), Ντόκο, Κορομηλάς, Καλογερόπουλος, Π.Σ. Μπουραντώνης (46' Καναβός), Ντάσης.
ΑΡΦΑΡΑ: Νιάρχος, Κ. Φέστας, Μπούρας, Στ. Φέστας, Ταχταμπάς (46' Τσιλίκος), Γιαννακόπουλος, Κάρτσωνας, Λυμπιώτης, Σακκάς, Η. Καπόγλης, Α. Ματθαίος (86' Κορμπής).