Δευτέρα, 08 Μάιος 2017 19:43

ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 2-2: Στο τέλος πήραν τον βαθμό οι φιλοξενούμενοι

Γράφτηκε από τον

Αν και προηγήθηκε με 2-0, η Ανδρούσα υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία με τον Εθνικό Μελιγαλά σ' ένα όμορφο ματς χωρίς σκοπιμότητες.

Ο Μαραγκούλιας με σουτ στο 35' "κρέμασε" τον γκολκίπερ και έκανε το 1-0. Στο 55' από σέντρα του Μάλαμα, ο επερχόμενος Γεωργιόπουλος με φοβερό σουτ από το ύψος του πέναλτι έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην Ανδρούσα. 

Ο Εθνικός όμως μείωσε στο 75' και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Ο Μακρυνιώτης με φάουλ έφερε την μπάλα στην περιοχή και ο Μουρούσιας με προβολή έγραψε το 2-1. Στη συνέχεια ο Εθνικός είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Καρατζούλια και οι γηπεδούχοι μεγάλες ευκαιρίες να "καθαρίσουν" το ματς με τους Γεωργιόπουλο, Τσέλα και Βαβαρούτσο. 

Δεν το έκαναν όμως και το πλήρωσαν. Στο 85' ο Χότζα έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Καρύδης με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Νίκας με βοηθούς τους Τσίρμπα και Βρυώνη.  

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κοσμάς, Δέδες, Βαβαρούτσος, Ιμεράσι, Τσώνης, Γεωργιόπουλος, Θεοδοσόπουλος (70' Τσέλα), Μάλαμας, Βοσνάκης (87' Κουρέτας), Βασιλογιαννακόπουλος, Μαραγκούλιας. 

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Δημητρέλης, Γεωργόπουλος, Σβερκούνος, Χαραλαμπόπουλος, Μακρυνιώτης (87' Γκιόζι), Καρατζούλιας, Φέστας, Μουρούσιας, Σαραντόπουλος, Χότζα (88' Διακουμάκος), Καρύδης.