Τρίτη, 09 Μάιος 2017 13:03

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μείναμε άξια στη Γ' εθνική, λέει ο Νίκος Κακαλέτρης

Γράφτηκε από τον

Μπορεί να αγχώθηκε, αλλά σημασία έχει ότι ο Τσικλητήρας πέτυχε το στόχο του και θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στη Γ' εθνική.

Η ομάδα της Πύλου εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, έχοντας με την ισοπαλία στην Αμαλιάδα,  8 βαθμούς διαφορά από την τελευταία θέση στην οποία ισοβαθμούν η Δόξα Μεγαλόπολης, με το Ζευγολατιό. 

Την παραμονή τους πανηγύρισαν στην  28ή αγωνιστική και η Αχαϊκή, με το Λουτράκι. Οπότε για την αποφυγή της 15ης θέσης του 3ου ομίλου μάχονται πλέον μόνο η Δόξα με το Ζευγολατιό, το οποίο υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας. Για τον Τσικλητήρα το πρωτάθλημα τελειώνει την προσεχή Κυριακή απέναντι στην Αχαϊκή, καθώς στην 30ή αγωνιστική έχει ρεπό.

"Ο στόχος επιτεύχθηκε χωρίς να περιμένουμε ευνοϊκά αποτελέσματα από άλλους. Μείναμε άξια στη Γ' εθνική. Θα μπορούσαμε σίγουρα να το έχουμε καταφέρει νωρίτερα, αλλά για διάφορους λόγους δεν το πετύχαμε", λέει στο "Notosport" ο Νίκος Κακαλέτρης. Ο προπονητής του Τσικλητήρα δηλώνει στη συνέχεια σαφώς ικανοποιημένος από την παραμονή και προσμένει ιδανικό φινάλε.

"Υπάρχει πολύ μεγάλη ικανοποίηση γιατί η ομάδα κατάφερε να αντιστρέψει το κλίμα εξαιτίας της δύσκολης βαθμολογικής θέσης και να πετύχει το στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή της σεζόν. Μένει ακόμα ένα παιχνίδι και θέλουμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα".  

Για μία ακόμα φορά πάντως δεν λείπουν τα προβλήματα για την τεχνική ηγεσία ενόψει του αγώνα με την Αχαϊκή. Ο Μπίζος συμπλήρωσε με τον Αστέρα Αμαλιάδας 4 κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ οι Μάνικος, Σβίγκος αποχώρησαν τραυματίες και η συμμέτοχή τους κρίνεται αμφίβολη.

 

Αντίθετα επιστρέφει ο Γραμματικόπουλος που εξέτισε την ποινή του. Η προετοιμασία για την Αχαϊκή θα ξεκινήσει σήμερα Τρίτη, μιας και χθες υπήρχε ρεπό.