Δευτέρα, 04 Νοέμβριος 2013 16:26

Νίκη με ανατροπή και... Θανόπουλο ο Εθνικός Μελιγαλά στο Διαβολίτσι

Γράφτηκε από τον



Χρειάστηκε 12 λεπτά ο Εθνικός Μελιγαλά για να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 και να φτάσει στην άνετη νίκη στο  εκτός έδρας παιχνίδι, κερδίζοντας 4-1 το Διαβολίτσι.


Οι γηπεδούχοι κατάφεραν για σχεδόν 70 λεπτά να έχουν καλή παρουσία στον αγώνα και να βρίσκονται μπροστά στο σκορ από το 15ο λεπτό. Από το 68' και για σχεδόν 12 λεπτά, φάνηκε να μπλόκαραν και όπως αποδείχθηκε στο τέλος του αγώνα αυτό το διάστημα ήταν καθοριστικό για τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Μάλιστα πέρα από το γκολ δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες, κυρίως με τους Θεοδωρόπουλο, Θ. Δημητρίου για να βάλουν και άλλα, όμως δεν τις αξιοποίησαν. Παρότι γνώρισε την ήττα, με εμφανίσεις όπως η προχθεσινή έως το 70ό λεπτό, μπορεί το Διαβολίτσι να αισιοδοξεί ότι θα έχει καλή πορεία στο πρωτάθλημα.
Από την άλλη ο Εθνικός μπορεί να μην φάνηκε ιδιαίτερα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, στην επανάληψη και μέσα σε ένα 12λεπτο άλλαξε την εις βάρος του κατάσταση και με 4 γκολ έφτασε στην άνετη επικράτηση. Το σκορ άνοιξε στο 15' ο Θεοδωρόπουλος με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 68' από σέντρα του Γερμάνη ο Θανόπουλος με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 72' ο Ντούζια εκτέλεσε φάουλ με πάσα προς τον Θανόπουλο και αυτός με πλασέ μέσα από την περιοχή έβαλε μπροστά στο σκορ τον Εθνικό, κάνοντας έτσι το 1-2. Στο επόμενο λεπτό ο Κωνσταντόπουλος με πλασέ μέσα από περιοχή την περιοχή "έγραψε" το 1-3. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 80' ο Ντούζια με εύστοχο κτύπημα πέναλτι, που είχε κερδίσει ο Στρατής σε ανατροπή του από τον Κουκούτση.
Δευτερόλεπτα μετά το γκολ που σημείωσε ο Ντούζια, έτρεξε προς τους φίλους του Διαβολιτσίου και διαπληκτίστηκε με αποτέλεσμα να αντικρίσει τη 2η κίτρινη και να αποβληθεί.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Αλεξέας με βοηθούς διαιτητές τους Σερεμέτη και Χρ. Γεωργαντά.
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κουκούτσης, Π. Δημητρίου, Κουπούζος (80' Ζερίτης), Μαυροειδάκος, Βεργόπουλος, Αθανασόπουλος (20' λ.τρ. Θ. Γεωργαντάς), Θ. Δημητρίου, Δασκαλάκης (67' Βουρνάς), Παπαδόγιαννης, Κανέλλος, Θεοδωρόπουλος.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Μητσέας, Δικαίος, Κανελλόπουλος, Γερμάνης, Κουτίβας, Ντούζια, Τσώνης (30' λ.τρ. Στρατής), Εμμανουήλ, Θανόπουλος (83' Γεωργόπουλος), Μουρούσιας, Γ. Κωνσταντόπουλος (74' Λάγιος).