Τετάρτη, 10 Μάιος 2017 18:16

Η ακαδημία της Καλαμάτας έδωσε φιλικά με τον Ολυμπιακό Αμαλιάδας

Γράφτηκε από τον
Η ακαδημία της Καλαμάτας έδωσε φιλικά με τον Ολυμπιακό Αμαλιάδας

Φιλικά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό Αμαλιάδας έδωσε την Κυριακή το πρωί η ακαδημία της Καλαμάτας. 

Οι αγώνες έγιναν στο γήπεδο του Ασπροχώματος και περιελάμβαναν τέσσερις αναμετρήσεις, παίδων, προπαίδων, τζούνιορ και προτζούνιορ.

Από πλευράς Καλαμάτας τους νεαρούς Μεσσηνίους παίκτες καθοδήγησαν οι προπονητές τους Παναγιώτης Δρούγας και Παντελής Τσιγαρίδης ενώ προπονητής του Ολυμπιακού Αμαλιάδας είναι ο Κώστας Λούσκος και υπεύθυνος ακαδημίας ο Σπύρος Παναγιωτακόπουλος.

μεταξύ άλλων τους αγώνες παρακολούθησαν και οι προπονητές των ακαδημιών του Αστέρα Τρίπολης Δ. Σαλαπάτας και Ι. Ρούμπης. 

Στο παιδικό ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-3. 

Στο 1' Λέσι πέτυχε το 1-0 και στο 10' ο Πικιός πέτυχε το 2-0. Στο 47' ο Ρ. Μπατζαλής μείωσε σε 2-1, στο 49' ο Λέσι πέτυχε το 3-1 για την Καλαμάτα. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε, μείωσε στο 54' με τον Θ. Νικολόπουλος, ισοφάρισε με το Λούσκο στο 60' και πήρε τη νίκη με 3-4 χάρη στο γκολ του Ρ. Μπατζαλή στο 63'. 

Για την Καλαμάτα ξεκίνησαν οι Βαγιακάκος, Γιανέλης, Οικονομέας (52' Κακαρούμπας), Κάτσος (55' Παπαδόπουλος), Τσακαλάκος, Τσαγκλής, Δημόπουλος (43' Ρουμελιώτης), Τσιγαρίδης, Πικιός, Κανανάι, Λέσι. 

Για τον Ολυμπιακό Αμαλιάδας ξεκίνησαν οι Μικέλο Αλα, Παρασκευόπουλος, Κουμουκέλης, Καμπούρης, Παυλόπουλος, Καραγιάννης, Δημητρόπουλος, Ρ. Μπατζαλής, Λούσκος, Θ. Νικολόπουλος, Γ. Μπατζαλής. Επαιξε και ο Π. Νικολόπουλος. 

Στο ματς των προπαίδων ο Ολυμπιακός νίκησε με 4-3. 

Ο Γ. Κολτσίδας πέτυχε το 0-1, ο Κονδυλόπουλος το 0-2, μείωσε σε 1-2 ο Ψωρομύτης και ο Δουλαβέρης πέτυχε δύο γκολ για το τελικό 1-4 υπέρ του Ολυμπιακού Αμαλιάδας. 

Για την Καλαμάτα ξεκίνησαν οι Λεβαντής, Κομπογιαννίτης, Τσιφτσής, Σμαράλντο, Καψαμπέλης, Μάτσι, Ψωρομύτης, Μανιάτης, Βαλ. Ρούπας, Λεάντρο, Μιχαλόπουλος. Έπαιξε και ο Σωτηρόπουλος

Για τον Ολυμπιακό ξεκίνησαν οι Φαμπιάν, Βασιλόπουλος, Νικολόπουλος, Μ. Μπατζαλής, Τσαγρής, Β. Κολτσίδας, Γ. Κολτσίδας, Πριτζηλας, Αλκης, Δουλαβέρης, Κονδυλόπουλος. Επαιξε και ο Ανδριόπουλος.