Πέμπτη, 11 Μάιος 2017 13:17

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Χωρίς δύο την Κυριακή με Αχαϊκή

Γράφτηκε από τον

Χωρίς τους Κώστα Σβίγκο και Αγγελο Μπίζο θα αγωνιστεί ο Τσικλητήρας Πύλου στο κυριακάτικο εντός έδρας ματς με την Αχαϊκή (5 μ.μ.).

Ο πρώτος έχει ένα χτύπημα στον αστράγαλο, ενώ ο Μπίζος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Αστέρα Ανμαλιάδας.

Στον αντίποδα επιστρέφει ο Γιώργος Γραμματικόπουλος που εξέτισε την ποινή του. 

Ο Τσικλητήρας για πρώτη φορά φέτος θα είναι αδιάφορος βαθμολογικά, μιας και εξασφάλισε την περασμένη αγωνιστική την παραμονή στη Γ' εθνική. Το ίδιο έπραξε και η Αχαϊκή, οπότε αναμένεται ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες. 

Οι μόνες ομάδες που ζουν με το άγχος του υποβιβασμού είναι η Δόξα Μεγαλόπολης και το Ζευγολατιό, που έχουν μάλιστα τους ίδιους βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Το Ζευγολατιό υπερτερεί πάντως στην ισοβαθμία και κρατά την τύχη στα χέρια του όσον αφορά την παραμονή. 

Τέλος, να σημειωθεί ότι για τον Τσικλητήρα το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται αυτή την Κυριακή, καθώς έχει ρεπό στην  30ή και τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής.

Σφυρίζει ο Βεργέτης

Ο Χρήστος Βεργέτης από την Αρκαδία θα διαιτητεύσει τον αγώνα του Τσικλητήρα Πύλου με την Αχαϊκή, με βοηθούς τους Κύριο και Τσούκα από τον ίδιο σύνδεσμο. Οι Μεσσήνιοι Γιαννόπουλος και Γκούμας ορίστηκαν στο κρίσιμο ματς της Δόξας Μεγαλόπολης με τον Παναργειακό. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων και οι διαιτητές στην 29η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής έχουν ως εξής:

Τσικλητήρας Πύλου - Αχαϊκή

Βεργέτης, Κύριος, Τσούκας )Αρκαδίας)

Ζευγολατιό - Αιολικός

Τσαμούρης, Χαλβατζάκος (Πειραιά) Δέτση (Αθηνών)

Θήβα - Παναρκαδικός

Φωτόπουλος, Κασιμάτης, Γεωργακόπουλος (Αθηνών)

Δόξα Μεγαλόπολης - Παναργειακός

Γιαννόπουλος, Γκούμας (Μεσσηνίας), Μπούτσαλής (Λακωνίας)

Φωστήρας - Λουτράκι

Ξηρογιάννης, Κορακιανίτης, Δελλής (Βοιωτίας)

Βάρδα - Ερμιονίδα

Σπηλιωτόπουλος, Γεωργακόπουλος, Νικολακόπουλος (Αχαίας)

Χαλκίδα - Παναχαϊκή

Μπακογιάννης, Νικολάου, Τσαλίκης (Αθηνών)

Ρεπό: Αστέρας Αμαλιάδας

 

* Ολα τα ματς θα διεξαχθούν την Κυριακή 14 Μαΐου στις 5 μ.μ, με εξαίρεση το Ζευγολατιό - Αιολικός και Δόξα Μεγαλόπολης - Παναργειακός, που θα ξεκινήσουν στις 3.15 μ.μ.