Πέμπτη, 11 Μάιος 2017 17:33

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Θετικό κλίμα για Αργυρόπουλο

Γράφτηκε από τον

 

Ενα ματς έμεινε για να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν στον Πανθουριακό και να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την επόμενη.

Ηδη πάντως γίνονται συζητήσεις και υπάρχει θετικό κλίμα για την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Αργυρόπουλο. Για  την ακρίβεια αμοιβαία εκτίμηση και διάθεση προκειμένου να πορευτούν μαζί και την επόμενη χρονιά. Αυτό βέβαια θα ξεκαθαρίσει μετά την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, όπου και θα τεθούν από τη διοίκηση οι στόχοι.

Αγωνιστικά,  ο Πανθουριακός θέλει να κλείσει με νίκη την Α' τοπική υποδεχόμενος την Κυριακή τον Τέλλο Αγρα, ο οποίος μετά την παραμονή του Τσικλητήρα Πύλου στη Γ' εθνική, ανανέωσε τη θητεία του στην κατηγορία.

"Θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε με καλή εμφάνιση και νίκη τη σεζόν. Στη συνέχεια θα γίνει ο απολογισμός της χρονιάς, όπου θα κρατήσουμε τα θετικά και θα διορθώσουμε τα αρνητικά", λέει ο Γιώργος Αργυρόπουλος, ο οποίος σχολίασε και το πρόσφατο ματς με την Καλαμάτα, όπου η ομάδα του έχασε στις καθυστερήσεις το εκτός έδρας αήττητο.

"Κάναμε ικανοποιητική εμφάνιση, αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο που μπήκαμε μουδιασμένα και δεχτήκαμε το γκολ. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε το παιχνίδι, είχαμε μεγάλη ευκαιρία με το Μπιτσάνη και φέραμε το ματς στα ίσα με το γκολ του Χελά. Στο β' μέρος μέχρι το 70' δεν κινδυνεύσαμε. Στη συνέχεια βγήκε κούραση και η Καλαμάτα πήρε κάποια μέτρα. Οι αναγκαστικές αλλαγές των Πανταζή και Κλουβάτου μας έβγαλαν εκτός ισορροπίας και από μία κακή εκτίμηση, δεχτήκαμε το γκολ στο τέλος". 

 

Η μοναδική απουσία εν όψει Τέλλου Αγρα είναι ο Ντόκο, που βρίσκεται εκτός Μεσσηνίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ερχεται το "Summer League"! Το πλήρες πρόγραμμα των πλέι οφ »