Σάββατο, 13 Μάιος 2017 10:18

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Φεύγει ο Καραλής!

Γράφτηκε από τον

Με νέο πρόεδρο θα πορευτεί ο Τσικλητήρας την επόμενη σεζόν, καθώς ο Τάσος Καραλής γνωστοποίησε ότι αποχωρεί από την ομάδα της Πύλου, δηλώνοντας κουρασμένος τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά!

"Δεν μπορεί ένας άνθρωπος εδώ και τρία χρόνια να παλεύει μόνος του. Κουράστηκα ψυχολογικά και οικονομικά. Ηρθε η ώρα αυτοί που ενδιαφέρονται να το δείξουν, γιατί από λόγια έχουμε χορτάσει", λέει στο "Notosport" ο Τάσος Καραλής βγάζοντας πικρία για την κριτική που έχει δεχτεί.

 

Ο πρόεδρος του Τσικλητήρα ξεκαθαρίζει πάντως ότι θα τακτοποιήσει όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες, ώστε η επόμενη διοίκηση να παραλάβει την ομάδα καθαρή:  "Στόχος μου είναι να μην αφήσουμε καμία εκκρεμότητα εις βάρος του συλλόγου. Θα κοιτάξουμε να τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες και θα φύγω αφήνοντας την ομάδα καθαρή. Εύχομαι η επόμενη μέρα για τον Τσικλητήρα να είναι καλύτερη, αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν θα είναι", καταλήγει ο κ. Καραλής και το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στη γενική συνέλευση που θα δείξει αν υπάρχει διάδοχη κατάσταση.