Δευτέρα, 15 Μάιος 2017 13:07

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 2-1: Πήρε το τρίποντο και ελπίζει σε σωτηρία

Γράφτηκε από τον
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 2-1: Πήρε το τρίποντο και ελπίζει σε σωτηρία

Τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία διατήρησε η Δόξα Μεγαλόπολης που χθες το απόγευμα κέρδισε στην έδρα της τον Παναργειακό με 2-1.

Η υπόθεση παραμονή θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική, καθώς η ομάδα της Μεγαλόπολης παραμένει στην τελευταία θέση, την οποία μοιράζεται -με μειονέκτημα όμως- με το Ζευγολατιό, που επίσης κέρδισε χθες εντός έδρας τον Αιολικό με 2-0.

Σε ό,τι αφορά το χθεσινό παιχνίδι, η Δόξα πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 16' όταν ο Ν. Λυμπερόπουλος έκανε τη σέντρα στην περιοχή για το Νάνο, αυτός έκανε το πλασέ, η μπάλα βρήκε στον Σιάτρα, και κατέληξε στα δίχτυα, για να γίνει με αυτογκόλ το 1-0. Στο 22' ο Δ. Λυμπερόπουλος σούταρε άουτ από καλή θέση, ενώ δύο λεπτά μετά σουτ του Ν. Λυμπερόπουλου απέκρουσε ο Τσέλιος. Στο 68' ο Παναργειακός ισοφάρισε σε 1-1 με τον Ι. Παναγιωτόπουλο, ο οποίος βρήκε δίχτυα με κοντινό πλασέ. Στο 75' ο Ν. Λυμπερόπουλος έχασε καλή ευκαιρία για να βάλει 2ο γκολ, όμως η μπάλα από το πλασέ του κατέληξε άουτ. Καλή ευκαιρία για να προηγηθούν, έχασαν οι φιλοξενούμενοι δύο λεπτά μετά όταν ο Ι. Παναγιωτόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Τελικά το γκολ της νίκης σημείωσε στο 80' ο Ν. Λυμπερόπουλος ο οποίος μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια και με δυνατό σουτ στην απέναντι γωνία διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Δ. Γιαννόπουλος (ΕΠΣ Μεσσηνίας).

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Χρήστου, Γ. Αλεξανδρής, Α. Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Καλεμάκης, Αντώνακας (89' Ρ. Ασημακόπουλος), Δρόσος (57' Γκ. Πέπα), Κατσαρός, Πρίκας, Ν. Λυμπερόπουλος (91' Ο. Πέπα), Δ. Λυμπερόπουλος. 

 

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Τσέλιος, Φασουλής (87' Ζέρβας), Στασινόπουλος, Σιάτρας (89' Βαρότσης), Φίλης, Ζαχαράκης (46' Πολιανίδης), Κατσίρης, Καλύβας, Καρέλης, Καλογέρης, Ι. Παναγιωτόπουλος.