Δευτέρα, 15 Μάιος 2017 14:56

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 7-0: Επιβλητική νίκη με 5 γκολ του Χελά

Γράφτηκε από τον

Με το επιβλητικό 7-0, ο Πανθουριακός κέρδισε χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Ασπροχώματος τον Τέλλο Άγρα και έκλεισε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.

Καλή μπάλα κατά διαστήματα με πολλές ευκαιρίες, 7 γκολ και ισάριθμα δοκάρια ήταν μερικά από τα στοιχεία που παρουσίασε στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα της Θουρίας που είχε πρωταγωνιστή τον Γιάννη Χελά που σημείωσε πέντε γκολ και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 22 γκολ, μαζί με τον Χρήστο Καλαντζή. 

Στα θετικά ήταν και η πρώτη συμμετοχή με την ανδρική ομάδα που έκαναν οι νεαροί Ηλίας  Φαββατάς και Νίκος Παπαδόπουλος 16 και 15 ετών αντίστοιχα. Ο πρώτος αντικατέστησε τον Σταθά και υπερασπίστηκε την εστία για 35 λεπτά περίπου και κατά την είσοδό του στο παιχνίδι χειροκροτήθηκε θερμά από τους φιλάθλους της ομάδας. Το ίδιο συνέβη και λίγη ώρα αργότερα με τον δεύτερο, που πήρε τη θέση του Παντσιώτη.

Σε ότι αφορά τον Τέλλο Άγρα, οι παίκτες του προσπάθησαν να παίξουν όσο καλύτερα μπορούσαν και να κλείσουν τη σεζόν με κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Όμως η αποβολή του Λ.Ν. Ανδρώνη στο 22' με δύο κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση, σίγουρα έπαιξαν το ρόλο τους για τη παρουσία της ομάδας στο υπόλοιπο διάστημα του ματς. Μάλιστα στην ομάδα των Γαργαλιάνων έχουν παράπονα για την απόφαση του Τουρλομούση υποστηρίζοντας ότι ήταν πολύ αυστηρή, που ήρθε σε μια διαμαρτυρία για φάουλ που δόθηκε όταν ο Ανδρώνης κυνήγησε την μπάλα ώστε να απειλήσει την εστία του Σταθά, αυτός όμως είχε βγει από την εστία του και πρόλαβε να διώξει την μπάλα και δευτερόλεπτα έγινε το μαρκάρισμα.

Γκολ - δοκάρια

Στο 17' κόρνερ του Κουρούπη στο β' δοκάρι ο Κάνιστρας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να "γλείψει" το κάθετο δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα για το 1-0. Δύο λεπτά μετά ο Πανταζής με σουτ "έγραψε" το 2-0. Στο 21' ο Κάνιστρας σε μπροστινή μπαλιά βγήκε στην πλάτη των αμυντικών, ο Στασινόπουλος του έκλεισε το οπτικό πεδίο πριν σουτάρει, αλλά κατάφερε με το τακουνάκι να πασάρει στον Πανταζή, που σούταρε για να αποκρούσει ο Στασινόπουλος, η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι και έφτασε πάλι στον Πανταζή, ο οποίος με νέο σουτ την έστειλε και πάλι στο κάθετο δοκάρι και άουτ. Στο 24' ο Χελάς με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα σχεδόν στη συμβολή των δοκαριών. Στο 29' ο Μπιτσάνης "έκοψε" την μπάλα για τον Χελά και αυτός με διαγώνιο σουτ έκανε το 3-0. Στο 33' και πάλι ο Χελάς με διαγώνιο σουτ στην απέναντι γωνία πέτυχε το 4-0. Στο 47' ο Κάνιστρας πρόλαβε το γύρισμα του Γεωργόπουλου στον Στασινόπουλο, πήρε την μπάλα μπήκε στην περιοχή άργησε να πλασάρει και πριν τη διώξει ο τερματοφύλακας του Τέλλου Άγρα, πάσαρε στον Πανταζή, αυτός σούταρε αμέσως όμως η η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Στο 49' ο Κάνιστρας έκανε το διαγώνιο σουτ για να αποκρούσει ο Στασινόπουλος η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι και κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό ο Πανταζής έκανε τη σέντρα και ο Χελάς με κοντινό σουτ (η μπάλα έσκασε στο έδαφος) σημείωσε το 5-0. Στο  56' συρτό σουτ του Χελά μέσα από την περιοχή στο κάθετο δοκάρι και κόρνερ, καθώς η μπάλα είχε βρει σε σώμα αμυντικού. Στο 63' από το κόρνερ του Κουρούπη ο Χελάς σχεδόν από το α' δοκάρι με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 6-0. Στο 84' ο Φιλίππου έκανε τη σέντρα και ο Χελάς από το σημείο του πέναλτι σχεδόν με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 7-0.

Αλλες ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Κάνιστρας (9' κεφαλιά, 82' διαγώνιο σουτ), Πανταζής (9' σουτ, 41' συρτό σουτ, 58' διαγώνιο σουτ), Κουρούπης (35' σουτ), Κλουβάτος (38' σουτ) και Μπιτσάνης (51' διαγώνιο σουτ). 

Το ματς σφύριξε ο Τουρλομούσης και βοηθοί διαιτητές ήταν οι Κασκάνης και Τσακόπουλος.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς (54' Η. Φαββατάς), Παντσιώτης (73' Παπαδόπουλος), Κουρούπης, Οδεμισιώτης, Κλουβάτος, Καράμπελας, Κάνιστρας, Μουστάκας (59' Φιλίππου), Μπιτσάνης, Πανταζής, Χελάς.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Στασινόπουλος, Πότσης, Γεωργόπουλος, Γεωργακόπουλος, Λ.Ν. Ανδρώνης, Τσίμπιτσης, Μπούμπα, Ανεστόπουλος, Διακουμής (46' Αναστασόπουλος), Μπουντάς, Καμινάρης.