Δευτέρα, 04 Νοέμβριος 2013 20:10

Μίτσελ: "Οπως στη Λισαβόνα..."

Γράφτηκε από τον

Πριν 15 μέρες ήταν λεπτομέρειες που στέρησαν τη νίκη απ’ τον Ολυμπιακό στη Λισαβόνα. Αν ο πρωταθλητής Ελλάδας επαναλάβει όμως την εμφάνιση που έκανε εκεί, τίποτα δεν μπορεί να τον εμποδίσει, σύμφωνα με τον Μίτσελ.


Στη συνέντευξη Τύπου πριν τα σπουδαίο ματς της Τρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν απέναντί τους μια μεγάλη και ιστορική ομάδα.

Αφού ξεκαθάρισε λοιπόν ότι θα ήταν λάθος η ομάδα του να σκέφτεται ως φαβορί και παραδέχθηκε -χωρίς καν να ερωτηθεί- ότι στηρίζει πολλά στον Μήτρογλου, εμφανίστηκε βέβαιος:

Ότι εφόσον ο Ολυμπιακός είναι τόσο συγκεντρωμένος και με τόσο πάθος όσο πριν 15 βράδια, θα μπορέσει να πάρει τη νίκη.
«Είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι και θα ήταν ακόμα κι αν είχαμε νικήσει στη Λισαβόνα. Δεν πρέπει να νιώθουμε καμία υπερβολική χαρά και σιγουριά για το αυριανό ματς. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να βαδίσουμε στον ίδιο δρόμο και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε.

Όπως και να ‘χει, προτιμάμε να σκεφτόμαστε το παρόν. Οπότε δεν έχουμε το μυαλό μας στο τι θα γίνει σε νίκη, αλλά το πώς θα την πάρουμε. Παρόλο που κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι στη Λισαβόνα, αύριο τα πράγματα ξεκινούν απ’ την αρχή και είμαστε ίσοι» ανέφερε ο τεχνικός των ερυθρόλευκων.

 

ΠΗΓΗ: NOVASPORTS.GR