Δευτέρα, 15 Μάιος 2017 15:57

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 1-2: Διπλό με ανατροπή

Γράφτηκε από τον

 

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Α.Ο. Φαραί έφυγε χθες με τους τρεις βαθμούς από τον Πύργο Τριφυλίας, νικώντας με 2-1 το Μιλτιάδη.

Η καλαματιανή ομάδα με το 7ο φετινό διπλό, έφθασε τους 52 βαθμούς και τερμάτισε στην 5η θέση της Α' τοπικής, ενώ οι γηπεδούχοι που είχαν ξεκινήσει με "6 στα 6" το πρωτάθλημα, συγκέντρωσαν 40 βαθμούς και κατέλαβαν την 8η θέση. 

Ο Ταγκαλάκης στο 30' έδωσε το προβάδισμα στο Μιλτιάδη, αλλά με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι Καλαματιανοί γύρισαν το ματς. Στο 46' έπειτα από εξαιρετικά συνδυασμό Σεριάτου, Πιτσιλή - Σπανού, ο Σεριάτος με πλασέ έκανε το 1-1 και στο 47' ο Σταματελόπουλος με πλασέ (από φάουλ του Σπανού) έγραψε το 1-2. 

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται ότι στη φάση του 1-1 έχει προηγηθεί φάουλ στον Βέλη και πως το 1-2, ο σκόρερ είναι σε θέση οφσάιντ. Ο Μιλτιάδης είχε στη συνέχεια ευκαιρία με τον Παυλόγιαννη για να ισοφαρίσει, αλλά ο Μάρης απέκρουσε και ο Α.Ο. Φαραί έφθασε κοντά στο τρίτο γκολ με το Σπανό, το Σεριάτο και τον Πάχη, ενώ στο πρώτο ημίχρονο ο Τσέρτος είχε αστοχήσει σε τετ α τετ. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης, με βοηθούς τους Μπασιλάρη και Καυκά. 

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Αλεξόπουλος, Ταχίρι, Πάλιας, Κοτσίρης, Τσέρτος, Γαλάνης, Βέλλης, Κάππος, Λακριντής, Παυλόγιαννης, Ταγκαλάκης. 

 

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Καπακλής, Μπίτσικας, Πιτσιλής, Σεριάτος, Σταματελόπουλος, Τσέρτος, Παχής, Κακαλής, Σπανός, Σαμιώτης (68' Δοβλέτης).