Τετάρτη, 17 Μάιος 2017 13:35

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Με Αναγέννηση η φιέστα την Κυριακή

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Με Αναγέννηση η φιέστα την Κυριακή

Με… καλεσμένη την Αναγέννηση Παραλίας θα γίνει την Κυριακή η φιέστα της "Μαύρης Θύελλας".

Χθες το πρωί κλείστηκε το φιλικό παιχνίδι μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης ομάδας της Α' τοπικής τη φετινή σεζόν, ενώ η Αναγέννηση ήταν και η φιναλίστ στο κύπελλο παίζοντας στον τελικό με την Καλαμάτα. Ετσι λοιπόν την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο του Μεσσηνιακού στις 6 το απόγευμα η Καλαμάτα θα δώσει φιλικό με την Αναγέννηση και μετά το τέλος της αναμέτρησης θα απονεμηθεί το κύπελλο του πρωταθλητή από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας Λεωνίδα Οικονομίδη.

Να σημειωθεί ότι πρόταση είχε γίνει και στον Τσικλητήρα Πύλου, όμως τελικά δεν προχώρησε και έτσι οι ιθύνοντες της Καλαμάτας κατέληξαν στην Αναγέννηση.

Το "παρών" στο φιλικό - φιέστα θα δώσει και ο πρόεδρος της  ομάδας Σταύρος Παπαδόπουλος που βρίσκεται άλλωστε από την Τρίτη στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Ιδιαίτερο γλέντι πάντως και... τυμπανοκρουσίες δεν θα υπάρχουν και αυτό μιας και η διοίκηση θεωρεί πως δεν θα πρέπει να πανηγυρίζεται κάτι το αυτονόητο, η επιστροφή δηλαδή της Καλαμάτας στις εθνικές κατηγορίες.

Σήμερα στις 5 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί προπόνηση στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και όλοι οι παίκτες αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για το φιλικό - φιέστα της Κυριακής.

Συνεχίστηκαν χθες οι δοκιμές 

Εν τω μεταξύ συνεχίστηκαν χθες στο γήπεδο του Μεσσηνιακού οι δοκιμές Μεσσηνίων ποδοσφαιριστών ηλικίας από 15 έως 22 ετών. Οι προπονητές Τάσος Χατζηαγγελής και Ελβιο Μάνα αξιολόγησαν αρκετούς ποδοσφαιριστές, κυρίως από ομάδων μικρών κατηγοριών (Α1 και Β' τοπική).

Τα νέα πρόσωπα ήταν οι Σιντί Χότζα (Πράσινα Πουλιά), Στέφανος Παπαδόπουλος (Εθνικό Μελιγαλά), Γιώργος Σκόθος, Γκρέσιντ Δέμπι, Χρήστος Σαμπάνι (Θύελλα Χαρακοπιού), Κωνσταντίνος Ομέρι (Βλαχόπουλο), Ραφαήλ Πετρόπουλος (Λογγά), Λευτέρης Χριστόπουλος (Πύλος), Δημήτρης Αναστασόπουλος (Ασπρόχωμα), Παναγιώτης Μάραντος (Α.Ο. Φαραί), Παναγιώτης Γιακουμής (Μάνη), Βαγγέλης Μπάτζιος (ΑΕΚ Καλαμάτας), Στάθης Μαθιόπουλος (Πράσινα Πουλιά), Αλέξανδρος Σταμούλης (Α.Ο. Φυτείας), Χρήστος Θεοδωρόπουλος (Μεσσηνιακός).

Επίσης στην προπόνηση συμμετείχαν και οι περισσότεροι από όσους δοκιμάστηκαν και την Δευτέρα.

Η τελευταία δοκιμαστική προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο Παρασκευή.