Τετάρτη, 17 Μάιος 2017 19:20

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Πρώτος σκόρερ για 3η φορά ο Γιάννης Χελάς

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Πρώτος σκόρερ για 3η φορά  ο Γιάννης Χελάς

 

Έγραψε ιστορία ο Γιάννης Χελάς, που στον τελευταίο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος με τον Τέλλο Άγρα σημείωσε 5 γκολ και έπιασε στην 1η θέση των σκόρερ της Α' τοπικής με 22 γκολ, τον Χρήστο Καλατζή της Καλαμάτας.

Είναι η 3η φορά, που ο Χελάς αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, αλλά πρώτη που πετυχαίνει 5 γκολ. Σχετικά με το φετινό του επίτευγμα, δήλωσε στο "Notosport": «Άλλες δύο φορές έχω καταφέρει να βγω πρώτος σκόρερ. Η πρώτη ήταν στη Σπερχογεία την περίοδο 2011-2012, όπου έβαλα 35 γκολ και η δεύτερη την επόμενη χρονιά με το Μεσσηνιακό. Εκείνη τη χρονιά έβαλα 25 γκολ και ο Μεσσηνιακός κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα και το κύπελλο και παράλληλα ανέβηκε στη Γ' εθνική. Σε ότι αφορά τα 5 γκολ, αυτή ήταν η πρώτη φορά που το πετυχαίνω. Στο παρελθόν έχω πετύχει τρεις φορές από 4 γκολ σε παιχνίδια σε διαφορετικές χρονιές και με διαφορετικές ομάδες, η μία ήταν σε αγώνα με τον Τέλλο Άγρα. Για εμένα δεν σημαίνει κάτι το γεγονός ότι έβαλα 5 γκολ. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα να βάλω τόσο γκολ. Σίγουρα, όλοι αγωνιστήκαμε για να κερδίσουμε και κυνηγήσαμε να πετύχουμε γκολ».

Ο έμπειρος φορ μιλά στο "Notos"

Στη συνέχεια μίλησε για τη φετινή πορεία, λέγοντας: «Ήταν εξαιρετική χρονιά, υπήρχε αρκετά καλό κλίμα και υγεία στα  αποδυτήρια. Όλοι ήμασταν μια οικογένεια και γενικά ήταν από τις καλύτερες χρονιές μου σε ομάδα. Κατά τα άλλα για εμένα δεν υπάρχει ικανοποίηση γιατί μας μένει μια πικρία που δεν προκριθήκαμε στον τελικό. Γνωρίζαμε ότι η Καλαμάτα ήταν το φαβορί, ήταν καλή ομάδα και δίκαια κατέκτησε τον τίτλο. Εμείς κυνηγήσαμε τη δεύτερη θέση, αλλά δεν μας βγήκε. Σε προσωπικό επίπεδο η χρονιά πήγε καλά, γιατί ήμουν υγιής καθ' όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και με τη βοήθεια των συμπαικτών μου κατόρθωσαν να βάλω αρκετά γκολ. Εδώ να σημειώσω ότι το γκολ είναι συνολική δουλειά και τα αφιερώνω σε όλους τους συμπαίκτες, στο προπονητικό τιμ και στη διοίκηση.

Σε ότι αφορά το μέλλον του, σε σχετική ερώτηση, απάντησε: «Έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα με τη διοίκηση είναι θετικά τα πράγματα ώστε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και τη νέα σεζόν».

Την Κυριακή το βράδυ, η διοίκηση έκανε το τραπέζι στο προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές σε μαγαζί στην πλατεία της Θουρίας.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχει ένα φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα στις 27 του μήνα και μέχρι τότε το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπονήσεις και φιλικά.