Τετάρτη, 17 Μάιος 2017 18:50

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: "Από τις καλύτερες σεζόν μου", δηλώνει ο Αντώνης Μαυρέας

Γράφτηκε από τον
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: "Από τις καλύτερες σεζόν μου", δηλώνει ο Αντώνης Μαυρέας

Από τις καλύτερες σεζόν στην προπονητική του καριέρα, χαρακτηρίζει τη φετινή με την Αναγέννηση Παραλίας ο Αντώνης Μαυρέας.

Ο έμπειρος προπονητής μιλώντας για τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο δήλωσε χθες στο "Notosport": «Σίγουρα ήταν από τις καλύτερες σεζόν που έχω περάσει σε ομάδα και αυτό ανήκει στον Τάκη Σερεμέτη και η επιτυχία της ομάδας είναι καθαρά δικιά του. Αυτός με επέλεξε, κάναμε σωστό προγραμματισμό το καλοκαίρι και θεωρώ ότι αυτό ήταν το A και το Ω της φετινής σεζόν για την παρουσία της Αναγέννησης και θα ήθελα να του πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Επίσης θέλω να αναφερθώ και στην μεγάλη προσφορά του ανιψιού του και παράγοντα της ομάδας Γιώργου Σερεμέτη, καθώς και της Αστρινιά Γκούρου, αλλά και των υπόλοιπων παιδιών της διοίκησης και γενικά σε όλους όσοι συνετέλεσαν σε αυτή την πορεία της ομάδας. Θα ήθελα επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πολύ καλό συνεργάτη μου Αντώνη Παπαγιαννόπουλο, που του ανήκει ένα μεγάλο μερίδιο από τη επιτυχία της φετινής περιόδου. Όσο για τους ποδοσφαιριστές  δεν έχω λόγια. Ήμουν πολύ σκληρός, απαιτητικός και «όμως «με άντεξαν». Τους ευχαριστώ για την υπομονή και το σεβασμό που μου έδειξαν όλη τη χρονιά. Όμως κατάλαβαν πολύ γρήγορα, χωρίς σκληρή δουλειά δεν μπορείς να καταφέρεις τίποτα. Έκαναν τρομερά πράγματα μέσα στο γήπεδο, έπαιξαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και κατά γενική ομολογία θεωρώ ότι συγκαταλεγόμαστε στις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας αν και ήμασταν νεοφώτιστοι».

Αξια πρωταθλήτρια

Στη συνέχεια των δηλώσεων του δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στην Καλαμάτα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Συγχαρητήρια στην Καλαμάτα, άξια πήρε το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι της άξιζε και μέσα από αξιόλογη πορεία κατάφερε να αναδειχθεί πρωταθλήτρια. Από εκεί και πέρα υπήρχαν και άλλες αξιόλογες ομάδες, εμείς,  η Θουρία, ο Πάμισος, το Φαραί, όπως φαίνεται και από τη βαθμολογία, όπου συνετέλεσαν ώστε να γίνει καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Τέλος ο κ. Μαυρέας μας είπε δύο λόγια και για το τελευταίο παιχνίδι με τον Πάμισο. «Θεωρώ ότι ήταν ένα παιχνίδι για τα παιδιά να παίξουν μπάλα και να το ευχαριστηθούν», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν ήμασταν καλύτεροι, αλλά πιο ουσιαστικοί από τον Πάμισο. Μετά την αποβολή που είχε ο Πάμισος τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για εμάς».

 

Μέχρι το τέλος Μαΐου θα συνεχίσει η Αναγέννηση τις προπονήσεις, ενώ θα δώσει και κάποια φιλικά. Συγκεκριμένα θα γίνουν από δύο προπονήσεις και ένα φιλικό κάθε εβδομάδα.