Δευτέρα, 04 Νοέμβριος 2013 20:43

"Να ξεχάσουμε αυτό το ματς", λέει ο Γ. Χελάς για την ήττα από την Ερμιονίδα

Γράφτηκε από τον

Μετά από 40 μέρες ο Μεσσηνιακός ηττήθηκε στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής με 2-1 από την Ερμιονίδα. Η καλαματιανή ομάδα πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και "ξύπνησε" μετά το 2-0. Μείωσε με το Γιάννη Χελά, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει τη δεύτερη φετινή ήττα (η πρώτη στην πρεμιέρα με το Μεσολόγγι).

Ο σκόρερ των "πρασίνων" παραδέχεται ότι: "Δεν είχαμε την εμφάνιση που θα έπρεπε. Ξυπνήσαμε μετά το γκολ. Χάσαμε πάντως από μια καλή ομάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο". Ο Γ. Χελάς (φωτό αριστερά) που μετρά δύο γκολ στο πρωτάθλημα και ένα στο κύπελλο, ξεκαθαρίζει ότι: "Δεν πρόκειται να μας επηρεάσει αυτή η ήττα, διότι ήταν εκτός και σε μια δύσκολη έδρα. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς και να βελτιωθούμε. Εχουμε μπροστά μας έναν ακόμα δύσκολο αγώνα με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, αλλά εάν είμαστε σοβαροί δεν θα έχουμε πρόβλημα".
Την ίδια άποψη έχει και ο Γιώργος Κατσούλης που κοουτσάρισε την ομάδα μαζί με τον Ελβιο Μάνα, αφού ο Δημήτρης Τσάκωνας απουσιάζει στο εξωτερικό. Ο έμπειρος γυμναστής τονίζει ότι ο Μ.Γ.Σ. δεν είχε καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος και πως δεν αρκούσε η προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο για να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύει όμως σε καλύτερη συνέχεια στο ματς με την Α.Ε. Καραϊσκάκης.


Χωρίς Νινιό
και Σπανό

Η προετοιμασία για το εντός έδρας ματς με την αρτινή ομάδα, που φιγουράρει στις πρώτες θέσεις,  ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα, χωρίς τον κ. Τσάκωνα που αναμένεται να επιστρέψει μέσα στην εβδομάδα.
Οι "πράσινοι" θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, έχοντας όμως σημαντικές απουσίες. Οι Νινιός και Σπανός συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ενώ εκτός πλάνων παραμένει ο τραυματίας Μπεγέτης. Οσον αφορά τον Τσουλάκο που αποκλείστηκε την Κυριακή για πειθαρχικό παράπτωμα, από το Μεσσηνιακό λένε ότι το θέμα έκλεισε και ο παίκτης επιστρέφει κανονικά στις υποχρεώσεις της ομάδας.