Τετάρτη, 17 Μάιος 2017 20:12

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Ηθικά είμαστε νικητές", λέει ο Μαντζούνης για το ματς με Αναγέννηση

Γράφτηκε από τον

Αν και προηγήθηκε ο Πάμισος ηττήθηκε την Κυριακή με 2-1 από την Αναγέννηση Παραλίας στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος και τερμάτισε στην 4η θέση της Α' τοπικής (υστερεί στην ισοβαθμία με τον Πανθουριακό.

Ο  Αλέξης Μαντζούνης δηλώνει πάντως ότι: "Ηθικά είμαστε νικητές, όπως φάνηκε και από τις αντιδράσεις του κόσμου. Παίξαμε για ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες και χωρίς τον πιο ποιοτικό μας επιθετικό. Μας αφήνει γλυκόπικρη γεύση αυτή η ήττα", λέει ο προπονητής του Παμίσου, ο οποίος δεν θέλησε να αναφερθεί περισσότερο στη διαιτησία, μιας και η φάση του 47' έκρινε ουσιαστικά το παιχνίδι. Σε αυτό το σημείο ο Μπίσα φάνηκε να ανατρέπεται από τον Αργυρόπουλο, αλλά ο ρέφερι Αλεξέας έδειξε κίτρινη κάρτα για θέατρο στον φορ του Παμίσου, που ήταν η δεύτερη και έτσι οι Νησιώτες συνέχισαν με αριθμητικό μειονέκτημα. 

Ο Αλέξης Μαντζούνης δίνει πάντως συγχαρητήρια στην Αναγέννηση για τη φετινή πορεία και τη 2η θέση, ενώ δηλώνει ότι και για την ομάδα του η σεζόν είχε θετικό πρόσημο.

 

Αγωνιστικά, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα και υπάρχουν σκέψεις για ένα φιλικό τεστ το Σαββατοκύριακο.