Πέμπτη, 18 Μάιος 2017 15:13

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Ανακοίνωση της διοίκησης για τη φετινή σεζόν

Γράφτηκε από τον

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανθουριακός με αφορμή την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α' τοπικής.

Σε αυτή η διοίκηση χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων πετυχημένη την πορεία της ομάδας και μιλά για την "ανερχόμενη δύναμη του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου"!

Επίσης ευχαριστεί παίκτες, προπονητές, ΕΠΣΜ, διαιτητές και χορηγούς και κάνει γνωστό πως στις 27 Μαΐου θα διεξαχθεί το καθιερωμένο φιλικό για φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Ενα ξεχωριστό πρωτάθλημα έφτασε στο τέλος του και λέμε ξεχωριστό λόγω της παρουσίας της μεγαλύτερης ομάδας του νομού μας στο τοπικό πρωτάθλημα. Δεν θα αναλύσουμε εμείς τους λόγους αυτής της παρουσίας ούτε το ποιος φταίει γι' αυτό. Ευχόμαστε η μελλοντική πορεία να διακατέχεται από σύνεση και σωστή οργάνωση με εξωστρέφεια και να μας κάνει όλους υπερήφανους για τις επιτυχίες της.
Εμείς τώρα σαν σύλλογος βάλαμε ακόμα ένα λιθαράκι στο να γίνουμε μεγάλη ομάδα - η δικιά μας φιλοσοφία είναι κάθε χρόνο και καλύτεροι και η αντιμετώπιση από τους ποδοσφαιρικούς μας αντιπάλους το αποδεικνύει.

"Όλοι έπαιξαν για να κερδίσουν την ανερχόμενη 

δύναμη του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου"

Ολοι φέτος έπαιξαν για να κερδίσουν την ανερχόμενη δύναμη του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου. Χτίζουμε μια υγιή ομάδα τόσο αγωνιστικά  όσο και παραγοντικά, με στόχο κάθε χρόνο να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και να διδασκόμαστε από τα λάθη μας. Σαν διοίκηση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παίχτες μας και το προπονητικό team  για το όμορφο ποδόσφαιρο που μας προσφέρανε πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και ευχόμαστε του χρόνου να δούμε ακόμα καλύτερα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Εχουμε πει πολλές φορές ότι τα χρήματα είναι το τελευταίο που φέρνει από αποτελέσματα το σημαντικότερο είναι ο σεβασμός η αλληλοκατανόηση, η αλήθεια και οι αρχές. 

Σ' αυτά στηριχτήκαμε και σ' αυτά θα στηριχτούμε και στο μέλλον.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ε.Π.Σ.Μ. για την διοργάνωση και να ευχηθούμε κάθε χρόνο να γίνεται καλύτερη, όπως επίσης και την διαιτησία παρά τα λάθη της θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν έγιναν με όποια πρόθεση. 

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους λίγους αλλά πιστούς μας φιλάθλους. Ενα ξεχωριστό ευχαριστώ στους χορηγούς μας που χωρίς τη συμβολή τους στις χρονικά δύσκολες στιγμές που ζούμε, δεν θα επέτρεπαν να πετύχουμε τους στόχους μας.

Τέλος, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι ο καθιερωμένος φιλανθρωπικού χαρακτήρα αγώνας θα γίνει το Σάββατο 27/5 υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας. Σας περιμένουμε όλους. Τα έσοδα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου».