Παρασκευή, 19 Μάιος 2017 13:16

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ: Επαιξαν για τρία αδικοχαμένα παιδιά

Γράφτηκε από τον

 

Σε κλίμα συγκίνησης διεξήχθη την Τετάρτη το φιλικό στους Γαργαλιάνους, ανάμεσα στον Τέλλο Αγρα και τον Τσικλητήρα Πύλου.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν για τους αδικοχαμένους παίκτες της ομάδας του Τέλλου Αγρα Στράτο Δημητρακόπουλο και Θανάση Βασιλόπουλο, αλλά και για τον μικρό φίλαθλο της ομάδας Βασίλη Καυκή που έχει φύγει από τη ζωή. Στο γήπεδο υπήρχαν φωτογραφίες των τριών παιδιών, με τους παίκτες των δύο ομάδων να αφήνουν από ένα τριαντάφυλλο, ενώ κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή. 

Να σημειωθεί  ότι τα έσοδα από το φιλικό, αλλά και από κυριακάτικο ματς της προπαιδικής ομάδας του Αγρα με τη Χώρα, θα δοθούν στον Γιάννη Μίγγα, που το κατάστημά του στη Μαραθούπολη καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Τσικλητήρας νίκησε 3-0 χάρη σε δύο γκολ του Πύλιου και ένα του Σαχινάι, ο οποίος ανήκει στον Χανδριναϊκό και παίρνει μέρος στις δοκιμές του Τσικλητήρα. 

Στο εν λόγω φιλικό συμμετείχαν άλλωστε και άλλοι υπό δοκιμή παίκτες, ενώ το ίσιο συνέβη και με τους γηπεδούχους.

Στα αξιοσημείωτα ότι ο αγώνας έγινε υπό το φως των προβολέων, μιας και ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο των Γαργαλιάνων.

Ετσι και το ματς του Αγρα με τη Χώρα, αυτή την Κυριακή θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ., με τον Αγρα να έχει κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο στον 5ο όμιλο του προπαιδικού πρωταθλήματος. Ως εκ τούτου μετά τη λήξη του αγώνα θα γίνει η απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή΄.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ντουγέρογλου, Τσίμπιτσης, Γεωργόπουλος, Γεωργακόπουλος, Κόζι, Ανεστόπουλος, Μπούμπα, Πότσης, Αλεξανδρόπουλος, Ανδρώνης, Τηλεμάχου. Επαιξαν και οι Νικολόπουλος, Τζωρτζίνης, Καμινάρης, Αναστασόπουλος, Μπουλόν, Στασινόπουλος, Καυκής, Δημητρακόπουλος.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Βροντάκης,, Μάνικος, Ρούσηης, Σεντεμέντες, Καραμπάς, Κυριαζόπουλος, Κερμενίδης, Τσάτσος, Πύλιος, Σβίγκος, Κουρεμπανάς.

 

Επαιξαν και Σαχινάι, Μεμουσάι, Νρυμένος, Μπαζίγος, Βλαχογιάννης, Κακαλέτρης, Μέμα.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ