Παρασκευή, 19 Μάιος 2017 14:50

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Πολλά γκολ στην 6η αγωνιστική

Γράφτηκε από τον

"Εβρεξε" γκολ την Τετάρτη στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου μαζικού αθλητισμού, όπου διεξήχθησαν τρεις αναμετρήσεις, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική.

Οι Ξυλοκόποι νίκησαν με το επιβλητικό 6-0 το ΚΤΕΛ και η Υαλοτεχνική με 5-2 τις Ευθυγραμμίσεις Αγγελος/ Barcode Cafe. H Mπαρτσελιώμα σημείωσε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, 3-2 την Αναδόμηση/Κατασκευή. Αναλυτικά η εικόνα των προχθεσινών αγώνων έχει ως εξής:

ΞΥΛΟΚΟΠΟΙ - ΚΤΕΛ 6-0

Επιβλητική νίκη σημείωσαν οι Ξυλοκόποι, που επικράτησαν του ΚΤΕΛ με 6-0. Ο Σταύρος Κάππος σημείωσε 3 γκολ και έπιασε στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ τον Γ. Τσιγαρίδη της Auto Berlin, δύο γκολ έβαλε ο Εμιρζάς και ένα ο Λουκόπουλος.

Η ομάδα του ΚΤΕΛ τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, καθώς στο 71' αντίκρισε 2η κίτρινη ο Καδάς για σκληρό μαρκάρισμα (η 1η στο 68' για τον ίδιο λόγο).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Νιάρχος με βοηθούς διαιτητές τον Βανικιώτη και την Αγγελή.

ΞΥΛΟΚΟΠΟΙ: Κακαρόντζας, Σαρδέλας, Ζαρέντης, Κοκώνης, Σταυρόπουλος, Ταμπούρης, Κάππος, Εμιρζάς, Παπαγεωρόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Λουκόπουλος.

Έπαιξαν και οι Παπαγεωργίου, Κόκκινος.

ΚΤΕΛ: Τσαμπούκος, Μητρογιαννόπουλος, Καλύβας, Μπανίκα, Κατράνης, Καδάς, Παναγιώταρης, Καπερνέκας, Χριστόπουλος, Τσιγαρίδης, Ανδρεάκος. Επαιξαν και οι Σμυρνής, Γουρνάς, Νίκας, Σκαρτσίλης, Βασιλόπουλος.

ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΣ/BARCODE CAFE 5-2

Στο 18' ο Μπαχράμης με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ. στο 23' από σέντρα του Γρηγορόπουλου, ο Λάππας με κοντινή κεφαλιά "έγραψε" το 2-0. Στο 32' ο Σκομόπουλος με απευθείας φάουλ μείωσε σε 2-1 αν και αρχικά ο Κουτίβας φάνηκε να μπλοκάρει την μπάλα, αλλά το έφυγε και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 39' ο Γιαννακόπουλος μπήκε από τα πλάγια στην αντίπαλη περιοχή και "έκοψε" την μπάλα στον Βαβαρούτσο, αυτός με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 3-1. Στο 44' ο Βαβαρούτσος έφτασε στην αντίπαλη περιοχή γύρισε την μπάλα στον Ηλιόπουλο και αυτός με συρτό σουτ, παρότι η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 4-1. Στο 57' ο Βαβαρούτσος με ψηλοκρεμαστό σουτ σημείωσε το 5-1. Στο 61' ο Πετράκος "έκλεψε" την μπάλα από αμυντικό και με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Ηλιόπουλος (9' διαγώνιο σουτ), Τζανετάκος (27' διαγώνιο σουτ), Ι. Αθανασόπουλος (45' διαγώνιο σουτ), Σπαντιδέας (68' σουτ) και Δ. Αθανασόπουλος (69' συρτό πλασέ).

Λίγα λεπτά πριν τη λήξη του α' μέρους τραυματίστηκε στο χέρι (στον καρπό), ο Αγγελάκος και έτσι στο β' ημίχρονο έπαιξε στη θέση του ο Παναγόπουλος.  

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς διαιτητές τους Γιαννέτσο και Ε. Τσαούση.

ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ: Κουτίβας, Γιαννακόπουλος (54' Χαλούλος), Καρούμπαλης, Χριστόπουλος, Σωτηρόπουλος, Λάππας, Βαβαρούτσος, Ι. Αθανασόπουλος (65' Δ. Αθανασόπουλος), Γρηγορόπουλος (49' Μπαρμπίτσας), Ηλιόπουλος, Μπαχράμης. 

ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΣ: Αγγελάκος (41' λ.τρ. Κατσαφάδος), Μπάρας, Μπίνης, Σπαντιδέας, Κάππος, Πετράκος, Μαλαπάνης, Σκομόπουλος, Παναγόπουλος, Τζανετάκος, Κουτσαντώνης.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ - ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ/ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 3-2

Στο 22' ο Σκληρής εκτέλεσε κόρνερ στη μικρή περιοχή σχεδόν, απέκρουσε ο Γιαννόπουλος, η μπάλα έφτασε στον Καλογερόπουλο, ο οποίος με σουτ από το πέναλτι άνοιξε το σκορ. Στο 36' μπροστινή μπαλιά του Καλογερόπουλου για τον Δ. Γκάργκουλα, που μπήκε στην περιοχή και με συρτό σουτ πέτυχε το 2-0. Στο 43' ο Μούκας άφησε την μπάλα να περάσει για τον Κατσικέας, όμως πρόλαβε την έξοδο του ο Παολίν και με διαγώνιο σουτ μείωσε σε 2-1. Τρία λεπτά μετά ο Λιάπης με σουτ από τη γραμμή σχεδόν της μεγάλης περιοχής έκανε το 3-1. Στο 69' ο Γιακουμής με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Νωρίτερα στο 63' ο Ελ. Κοστρένι έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή για να αποκρούσει ο Κατσικέας μετά η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και προ του Παολίν, έδιωξε ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελιώμα. 

Ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Δ. Γκάργκουλας (4' κοντινό σουτ, 12' διαγώνιο σουτ, 16' σουτ, 25' σουτ), Σκληρής (21' σουτ), Λουκάκος (48' διαγώνιο σουτ), Ελ. Κοστρένι (57' μακρινό σουτ) και Ζαφειρίου (59' διαγώνιο σουτ). 

Το ματς διαιτήτευσε ο Κυριόπουλος με βοηθούς διαιτητές τον Τζιαμουράνη και την Β. Ρηγόπουλου.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ: Κατσικέας, Κορδελάκος, Μπρέγιαννης, Α. Γκάργκουλας, Μούκας (55' Κληρόπουλος), Καλογερόπουλος (50' Κοζομπόλης), Δ. Γκάργκουλας (55' Βεργόπουλος), Λιάπης, Ψυχάρης (50' Πράττης), Σακελλαρόπουλος (52' Νικολακέας), Σκληρής (47' Ζαφειρίου).

ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ: Γιαννόπουλος, Παπανικολόπουλος, Μάτσι, Ντίνι, Γκ. Κοστρένι, Ελ. Κοστρένι, Παολίν, Ν. Γιακουμής, Λουκάκος, Τζίνι, Λούτα.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 6 αγώνες)

1. Auto Berlin 20-7 14

2. Ξυλοκόποι 24-4 13

3. Υαλοτεχνική 17-10 11

4. Μηχανικοί 15-10 10

5. Λογιστές 6-12 6

6. ΚΤΕΛ 4-14 5

-. Ευθυγραμμίσεις Αγγελος 9-18 5

-. 9ο Σύνταγμα 9-14 5

-. Μπαρτσελιώμα 9-15 5

 

10.  Αναδόμηση/ Κατασκευή 11-20 4