Τρίτη, 05 Νοέμβριος 2013 17:01

Εντός έδρας αύριο με Κορινθία οι Μικτές Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον
Εντός έδρας αύριο με Κορινθία οι Μικτές Μεσσηνίας


Με τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί αύριο το πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων. Οι μικτές Μεσσηνίας αγωνίζονται εντός έδρας με αντίπαλο την Κορινθία. Το παιχνίδι των παίδων θα ξεκινήσει στη μία το μεσημέρι και αυτό των νέων στις 3. Και τα δύο θα φιλοξενηθούν στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.


Η ομάδα των παίδων της ΕΠΣΜ θα επιδιώξει την πρώτη νίκη, καθώς στην πρεμιέρα ηττήθηκε εντός έδρας με 0-1 από τη Λακωνία και τη δεύτερη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας 1-1 με την Αργολίδα.
Η ομάδα των νέων του νομού μας μετρά δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Επικράτησε εντός έδρας με 2-0 της Λακωνίας και εκτός με 0-3 της Αργολίδας και θέλει να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών.
Οι παίκτες που έχουν κληθεί από τους Αγγελο Σκαφιδά, Αλέκο Τσατά και Παναγιώτη Δρούγα είναι:
Παίδες: Λέκκας, Μπούνας, Πετράκος, Τσιλιγωνέας, Πετρόπουλος, Συρμπόπουλος, Μπαζίγος, Ι. Καραχάλιος, Τριανταφυλλάκης, Κάππος, Σαρδέλης, Μπάκας, Παπαθεοδωρίδης, Πανταζής, Κανιώριος, Αντεμάι, Κατσίρας, Σουλαντίκας.
Νέοι:  Ζαγαρέλος, Λάγιος, Νικολόπουλος, Παπαγιαννέας, Βέλμαχος, Μάλαμας, Μάντης, Παπαδόπουλος, Δούβας, Γιάννης, Παπαθεοδώρου, Εξαρχάκος, Καλύβας, Τζανετάκης, Γκαρμίρης, Ψωμάρας, Αλεξανδρόπουλος, Σταματόπουλος.

Το πρόγραμμα
(παίδες)

Μεσσηνία - Κορινθία
Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ, 1 μ.μ.
Αρκαδία - Αργολίδα
Δημ. Φιλικών, 1 μ.μ.
Ρεπό: Λακωνία

Η βαθμολογία
(παίδες)
1. Αργολίδα 4-3 4
-. Λακωνία 3-2 4
3. Αρκαδία 2-2 1
-. Μεσσηνία 1-2 1
5. Κορινθία 2-3 0


Το πρόγραμμα
(νέοι)
Μεσσηνία - Κορινθία
Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ, 3 μ.μ.
Αρκαδία - Αργολίδα
Δημ. Φιλικών, 3 μ.μ.
Ρεπό: Λακωνία

Η βαθμολογία
(νέοι)

1. Μεσσηνία 5-0 6
2. Κορινθία 3-1 3
-. Λακωνία 6-4 3
4. Αρκαδία 2-6 0
-. Αργολίδα 1-6 0