Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2013 17:06

"Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά", λέει ο Β. Μπλέτσας μετά την ήττα από την Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον
"Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά", λέει ο Β. Μπλέτσας μετά την ήττα από την Κυπαρισσία

Την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής με 1-2 από την πρωτοπόρο Κυπαρισσία γνώρισε το Σάββατο ο Α.Ο. Φαραί και πλέον ισοβαθμεί στην 4η θέση με την Εράνη.


Ο προπονητής - παίκτης των καλαματιανών Βασίλης Μπλέτσας ξεκαθαρίζει ότι "δεν σημαίνει κάτι αυτή η ήττα. Την αφήνουμε στο παρελθόν και κοιτάμε μπροστά", ενώ  δίνει και συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια: "Είμαι ευχαριστημένος από την αγωνιστικότητα που έδειξαν. Δεν παράτησαν το παιχνίδι καμία στιγμή. Αν είχαμε μάλιστα από την αρχή,  την εικόνα που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι θετικό. Δεν έχω κανένα παράπονα από τα παιδιά".
Ο Α.Ο. Φαραί προετοιμάζεται πλέον για το νέο εντός έδρας ματς με αντίπαλο το Δώριο, που προέρχεται από τη νίκη επί του Ολυμπιακού και θα αγωνιστεί με καλή ψυχολογία.
Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτέλεσμα ώστε να εδραιωθούν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Το θετικό είναι ότι ο Β. Μπλέτσας συμμετέχει στις προπονήσεις και συγκεντρώνει πιθανότητες να αγωνιστεί, ενώ αναμένεται να είναι έτοιμος και ο Ζωγόπουλος που τραυματίστηκε το Σάββατο.