Δευτέρα, 22 Μάιος 2017 16:09

Ο Τσικλητήρας 2-1 τον Α.Ο. Φαραί σε φιλικό δοκιμών

Γράφτηκε από τον

Ο Τσικλητήρας Πύλου κέρδισε με 2-1 τον Α.Ο. Φαραί σε φιλικό αγώνα που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο δημοτικό γήπεδο "Π. "Μπαχράμης".

 

Με ωραίο σε εκτέλεση σουτ του Γραμματικόπουλου ο Τσικλητήρας Πύλου πήρε στο 30' το προβάδισμα στο σκορ. Στο 49' μετά από σέντρα του Πύλιου ο Κερμενίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας και αποφεύγοντας δύο αντιπάλους τους με κοντινό σουτ πέτυχε το 0-2. Στο 52' ο Βορίλας με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 56' ο Πύλιος μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια έκανε το διαγώνιο σουτ για να αποκρούσει σωτήρια ο Κουτίβας. Στο 74' ο Βορίλας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το τελικό 1-2.

 

Ο Τσικλητήρας Πύλου και σε αυτό το παιχνίδι συνέχισε τις αξιολογήσεις παικτών, καθώς χρησιμοποιήθηκαν και παιδιά από διάφορες ομάδες της Μεσσηνίας, καθώς και ο Νιγηριανός Σέι Αντελέκε, που πριν από δύο ήμερες είχε πάρει μέρος και στις δοκιμές της Καλαμάτας. 

 

Για την ομάδα τη Πύλου η χρονιά θα ολοκληρωθεί σε δύο εβδομάδες. Σε αυτό το διάστημα θα συνεχιστούν οι προπονήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν και κάποια φιλικά. Υπάρχει σκέψη για φιλικό με τον Πάμισο μεθαύριο Τετάρτη, αλλά για την ώρα δεν έχουν προχωρήσει οι επαφές.

 

Για τον Α.Ο. Φαραί το παραπάνω φιλικό ήταν η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για τη σεζόν που έληξε και παράλληλα ένα καλό τεστ για υπό δοκιμή παίκτες. Η Καλαματιανή ομάδα θα κλείσει τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν με τραπέζι που θα παραθέσει η διοίκηση στον προπονητή Νίκο Γεωργακλή και τους ποδοσφαιριστές την προσεχή Τετάρτη στο κατάστημα του παράγοντα της ομάδας Κώστα Μπούνα.

 

Χρέη διαιτητή έκανε ο παράγοντας του Α.Ο. Φαραί Αρις Θωμόπουλος.

 

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης (46' Κουτίβας), Μάραντος (46' Τσέρτος), Πιτσιλής, Σταματελόπουλος, Μπαλόπουλος, Πετριτάι, Σπανός (46' Βορίλας), Σεριάτος (46' Μαυροειδάκος), Κακαλής (61' Ζωγόπουλος), Πατσιώτης. Επαιξαν και οι Παχής, Μπούνας, Σαμιώτης, Τόσκα και Ενι.

 

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μποντάκης, Καραμπάς, Σεντεμέντες, Ρούσης, Μάνικος, Κυριαζόπουλος, Αντελέκε, Κερμενίδης, Πύλιος, Γραμματικόπουλος, Ρήγας. Επαιξαν και οι Κακαλέτρης, Κανελλόπουλος, Τσάτσος, Σβίγκος, Ζαχαρόπουλος, Μεμουσάι, Σωτηρόπουλος, Μπαζίγος, Κουρεμπανάς, Μέμα, Αναστασόπουλος, Ντυμένος, Σταματελόπουλος, Κοτσοβός, Καμινάρης, Ε. Μέμα.