Τρίτη, 23 Μάιος 2017 13:42

Ανέλαβε τη Σπάρτη ο Κώστας Κλάδης!

Γράφτηκε από τον

Με τον Κώστα Κλάδη θα πορευτεί η Σπάρτη στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος της Β' εθνικής.

Ο Μεσσήνιος τεχνικός κοουτσάρισε τους Λάκωνες στο προχθεσινό ματς με τον Αχαρναϊκό και ετοιμάζει την ομάδα για το κυριακάτικο δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ. Ο Κλάδης ήταν μέχρι πρότινος τεχνικός στην Πελλάνα Καστορείου, την οποία οδήγησε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και στον τελικό του κυπέλλου Λακωνίας. Οι υποχρεώσεις του με την Πελλάνα ολοκληρώθηκαν και έτσι κλήθηκε να βοηθήσει τη μεγάλη ομάδα του γειτονικού νομού, που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με προσφυγές παικτών κ.α, καθώς και την αποχώρηση του προπονητή Σωτήρη Αντωνίου.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι να τελειώσει η σεζόν με αξιοπρέπεια ώστε η ομάδα να μην τιμωρηθεί και να έχει και τη νέα χρονιά δικαίωμα συμμετοχής στη Β' εθνική.

 

Στο πρόσφατο ματς με τον Αχαρναϊκό, οι Λάκωνες έκαναν πολύ καλή εμφάνιση και ηττήθηκαν στις καθυστερήσεις (1-2 με αυτογκόλ). Ο κόσμος όμως αναγνώρισε την προσπάθεια και χειροκρότησε τους παίκτες (που έχουν μείνει) και τον Κλάδη, ο οποίος ως γνωστόν εργάστηκε πέρυσι στο ξεκίνημα στη "Μαύρη Θύελλα", ενώ έχει θητεύσει και σε άλλες ομάδες εκτός Μεσσηνίας, όπως Λεβάντε, Δόξα Μεγαλόπολης.