Τρίτη, 23 Μάιος 2017 14:55

Α.Ο. ΦΥΤΕΙΑΣ: Απέκτησε νέα διοίκηση - Ο Κωστέας παρέμεινε πρόεδρος

Γράφτηκε από τον

Με τον Παναγιώτη Κωστέα στη θέση του προέδρου θα πορευτεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Α.Ο. Φυτειάς Καλαμάτας.

Το Καλαματιανό σωματείο πραγματοποίησε την Κυριακή 14 Μαΐου, γενική συνέλευση με μοναδικό θέμα τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη καινούργιου διοικητικού συμβουλίου. Στη συνέλευση υπήρξε μεγάλη συμμετοχή και εξελέγησαν 12 μέλη, εκ των οποίων τα 10 τακτικά και τα υπόλοιπα δύο αναπληρωματικά. Ανάμεσα τους βρίσκονται και 5 νέα πρόσωπα, οι Γιώργος Κατσαφάδος, Παναγιώτης Μπελέσης, Γιάννης Κουτουμάνος, Σοφοκλής Μάρκου και Βαγγέλης Πουρνάρας, ενώ ο Γιώργος Κωστέας από απλό μέλος του προηγούμενου συμβουλίου, πήρε τη θέση του ταμία στη νέα διοίκηση. 

Η συγκρότηση σε Σώμα έγινε την περασμένη Παρασκευή και το νέο σχήμα αποτελείται από τους Παναγιώτη Κωστέα πρόεδρο, Περικλή Κουρούπη αντιπρόεδρο, Σταύρο Μάρκου γενικό γραμματέα, Γιώργο Κωστέα ταμία, Γιώργο Κατσαφάδο εκπρόσωπο στην ΕΠΣΜ, Παναγιώτη Μπελέση έφορο υλικού, Βαγγέλη Μανούσο γενικό αρχηγό, Αλέκο Κότσαρη, Χρήστο Ζυγουράκη, Γιάννη Κουτουμάνο μέλη και Σοφοκλή Μάρκου, Βαγγέλη Πουρνάρα αναπληρωματικά μέλη.

Προπονητής ο Στράτος Μάρκου

Από τις πρώτες αποφάσεις της διοίκησης ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Στράτο Μάρκου. Ο νεαρός προπονητής είχε αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας λίγο πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια του β' γύρου στο πρωτάθλημα της β' κατηγορίας, βοηθώντας τη, σημαντικά να κερδίσει την άνοδο στη Α1 τοπική. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα βρισκόταν στην 5η θέση και κατάφερε μαζί με τους ποδοσφαιριστές να τη ανεβάσουν παιχνίδι με παιχνίδι στη 2η θέση, η οποία οδήγησε στην άνοδο.

Γιορτή την Παρασκευή για την άνοδο

Την προσεχή Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η φιέστα της ομάδας για την άνοδο στην Α1 τοπική. Η εκδήλωση περιλαμβάνει τη διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού με την ομάδα παλαιμάχων της Φυτείας στις 7 το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο "Π. Μπαχράμης". Αμέσως μετά (9 μ.μ.) θα ακολουθήσει η γιορτή για την άνοδο που περιλαμβάνει και αρκετές εκπλήξεις.

Η διοίκηση με την ευκαιρία της κατάκτησης της 2ης θέσης που οδήγησε σε άνοδο της ομάδας για πρώτη φορά μετά την επανίδρυση της στην Α1 θέλησε να ευχαριστήσεις όσους συνέβαλαν σε αυτό το γεγονός. Εκ μέρους της διοίκησης ο γενικός γραμματέας Σταύρος Μάρκου δήλωσε στο "Notosport": «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους παίκτες και τον προπονητή για το όμορφο ποδόσφαιρο που προσέφεραν. Επίσης ευχαριστούμε και τους φιλάθλους μας που χωρίς τη συμβολή τους δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί ο στόχος μας». 

Ο σχεδιασμός

Σε ότι αφορά το σχεδιασμό για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο, αυτό αναμένεται να γίνει στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο. Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Στράτο Μάρκου θα ασχοληθούν με τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού ενώ θα τεθούν και οι στόχοι για τη νέα χρονιά.