Τρίτη, 05 Νοέμβριος 2013 18:50

"Θα ανέβουμε βαθμολογικά", πιστεύει ο προπονητής του Δωρίου Γ. Αντωνόπουλος

Γράφτηκε από τον
"Θα ανέβουμε βαθμολογικά", πιστεύει ο προπονητής του Δωρίου Γ. Αντωνόπουλος

Μετά την Εράνη, το Δώριο νίκησε στην έδρα του και τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, μια ομάδα δηλαδή με υψηλούς στόχους και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Η ομάδα του Γιάννη Αντωνόπουλου χρειάζεται πάντως και άλλα τέτοια αποτελέσματα για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις, καθώς έχει υποστεί τρεις ήττες στο ξεκίνημα από Εθνικό Μελιγαλά, Απόλλωνα και Κυπαρισσία.


Εχει βγάλει πάντως και δύσκολο πρόγραμμα που συνεχίζεται, αφού το Σάββατο θα παίξει στην Καλαμάτα με τον Α.Ο. Φαραί και στη συνέχεια εντός έδρας με τον Πάμισο.
Ο Γ. Αντωνόπουλος δηλώνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και πιστεύει ότι: "Θα ανέβουμε βαθμολογικά, γιατί σιγά σιγά τελειώνει και το δύσκολο πρόγραμμα και ακολουθούν θεωρητικά πιο εύκολα παιχνίδια. Τα παιδιά έχουν καλή ψυχολογία, πιστεύουν στους εαυτούς τους και πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Ελπίζω να μην έχουμε προβλήματα τραυματισμών".
Ο προπονητής του Δωρίου χαρακτηρίζει σημαντική την πρόσφατη νίκη με τον Ολυμπιακό και ευελπιστεί σε θετικό αποτέλεσμα και στην εκτός έδρας δοκιμασία με τον Α.Ο. Φαραί.
Εκτός πλάνων παραμένει ο τραυματίας Λούγκα, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Νικητόπουλος.