Τετάρτη, 24 Μάιος 2017 13:00

ΠΑΜΙΣΟΣ: Σήμερα το πρώτο ραντεβού για νέα διοίκηση

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Σήμερα το πρώτο ραντεβού για νέα διοίκηση

Ραντεβού στο ξενοδοχείο "Μεσσήνη" έχουν σήμερα στις 8 το βράδυ τα ταμειακώς εντάξει μέλη του Παμίσου, καθώς θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του συλλόγου με βασικότερο θέμα τις εκλογές για νέα διοίκηση.

Η θητεία της σημερινής ολοκληρώθηκε και ο επικεφαλής Γιώργος Ντούλης θα κάνει το διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια οι αρχαιρεσίες. Ολα αυτά βέβαια εφόσον υπάρξει απαρτία στο σημερινό πρώτο ραντεβού για νέα διοίκηση. 

Διαφορετικά η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 31 Μαΐου.

Οπως και να 'χει  πάντως,  οι διοικητικές εξελίξεις στον Πάμισο θα τρέξουν φέτος νωρίτερα από ότι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, μιας και πρόθεση της απερχόμενης διοίκησης είναι να συνεχίσει.

Ο κ. Ντούλης και οι συνεργάτες του προσμένουν πάντως να μπουν και νέα άτομα στο συμβούλιο, που η θητεία του βάση καταστατικού θα είναι ένα έτος. Στη γενική συνέλευση θα οριστούν και οι στόχοι για το νέο πρωτάθλημα, που αναμένεται να είναι πρωταγωνιστικοί.  Το σίγουρο είναι ότι με τη διοίκηση Ντούλη, θα παραμείνει η ίδια συνταγή στον πάγκο. 

Ο λόγος για τον Αλέξη Μαντζούνη και το συνεργάτη του γυμναστή Ευτύχη Τασιόπουλο. Κάτι που έχουμε γράψει από τις αρχές Μαΐου και μετά τη δεύτερη ετήσια ανοιχτή συνεδρίαση του Παμίσου. Σε αυτή θυμίζουμε ότι ο κ. Ντούλης είχε χαρακτηρίσει μικρό διοικητικό θαύμα, αυτό που έγινε φέτος στη Μεσσήνη, με δεδομένο ότι η διοίκηση συγκροτήθηκε την τελευταία στιγμή. Ακόμα είχε πει ότι "Δεν χρωστάμε ούτε ένα σεντ και δεν θα μετακυληθεί κανένα βάρος στην επόμενη διοίκηση".

Με φιλικό και τραπέζι κλείνει τη σεζόν

Το τελευταίο ματς της σεζόν θα δώσει σήμερα ο Πάμισος, αντιμετωπίζοντας τον Τσικλητήρα Πύλου που εκπροσώπησε τη Μεσσηνία στις εθνικές κατηγορίες. Το εν λόγω φιλικό τεστ θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης. Μετά το πέρας του αγώνα ξεκινούν και οι διακοπές για τεχνικό τιμ και παίκτες, καθώς το πρωτάθλημα της Α' τοπικής έχει ολοκληρωθεί από τις 14 Μαΐου. Οι Νησιώτες κατέλαβαν την 4η θέση, αλλά ήταν από τις ομάδες που έπαιξαν το καλύτερο ποδόσφαιρο στη Μεσσηνία. Η διοίκηση θα αποχαιρετήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα με τραπέζι, που θα κάνει την Πέμπτη.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις λοιπόν ολοκληρώνονται σήμερα για το Πάμισο και το ενδιαφέρον στρέφεται στην επόμενη μέρα, που θα καθοριστεί στη γενική συνέλευση, είτε την αποψινή, είτε σε μία εβδομάδα.