Τετάρτη, 24 Μάιος 2017 13:33

Κλάδης: "Τιμή μου να οδηγήσω τη Σπάρτη"

Γράφτηκε από τον

Ο Κώστας Κλάδης είναι, όπως γράψαμε και χθες, ο νέος προπονητής της Σπάρτης μετά την αποχώρηση του Σωτήρη Αντωνίου.

Ο Μεσσήνιος τεχνικός έκανε ντεμπούτο στο κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τον Αχαρναϊκό (1-2) και ετοιμάζεται για την πρώτη έξοδο την Κυριακή στο Γεντί Κουλέ, με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Ακολουθεί η Λαμία εντός έδρας και το πρωτάθλημα της Football League ολοκληρώνεται για τους Λάκωνες στη Θεσσαλονίκη με τον Αρη. 

Με άλλα λόγια πρόγραμμα - "φωτιά" για τη Σπάρτη που αγωνίζεται με 11άδα ανάγκης λόγω των πολλών προσφυγών. Το ζητούμενο δεν είναι άλλο από το να κατέβει και στα 3 παιχνίδια που απομένουν ώστε να μην τιμωρηθεί.

"Τιμή μου να οδηγήσω τη μεγάλη και ιστορική ομάδα του Νομού Λακωνίας, την ΠΑΕ Σπάρτη, να ολοκληρώσει ομαλά το πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Νικόλαρο και το συμβούλιο της ΠΑΕ Σπάρτη, που μου εμπιστεύτηκαν την τύχη της ομάδας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος", λέει ο Κώστας Κλάδης που ανέλαβε τους Λάκωνες στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν, αλλά αισιοδοξεί για καλύτερες μέρες "Πιστεύω ότι η διοίκηση, μαζί με τον υπέροχο κόσμο της Σπάρτης και όλου του νομού, έχουν τα χρονικά περιθώρια να οργανώσουν ακόμα καλύτερα και να πάνε ψηλότερα την ομάδα".

Για το ντεμπούτο του στον πάγκο, όπου η Σπάρτη ηττήθηκε στις καθυστερήσεις και με αυτογκόλ είπε: " Η ομάδα για διάφορους λόγους είχε πολλές ελλείψεις. Βρέθηκα με τους παίκτες πριν τον αγώνα και είπαμε λίγα πράγματα. Τους ευχαριστώ γιατί έκαναν κατάθεση ψυχής. Εδειξαν πόσο καλοί χαρακτήρες, ποδοσφαιριστές και επαγγελματίες είναι. Αξίζουν συγχαρητήρια, διότι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, με πάθος και δύναμη. αλλά δυστυχώς το ματς χάθηκε στο 93' από ατυχία και μόνο".

Στον επίλογο ο Κώστας Κλάδης, έπλεξε το εγκώμιο των φιλάθλων της Σπάρτης, λέγοντας ότι του δίνει δύναμη για να συνεχίσει: Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους φίλους της ομάδας για τις θερμές εκδηλώσεις συμπαράστασης στην ομάδα και στο πρόσωπό μου"

 

Ολο αυτό μου δίνει τη δύναμη να κάνω ότι περνάει από το το χέρι μου έτσι ώστε η ομάδα να τελειώσει με αξιοπρέπεια το πρωτάθλημα. Εκ των προτέρων ήξερα ότι ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος, όμως ο τρόπος που με προσέγγισε η διοίκηση και όλα αυτά που έζησα στην Κυριακή στο γήπεδο, με κάνουν να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα και αυτόν τον υπέροχο κόσμο της Σπάρτης με τη μεγάλη ποδοσφαιρική κουλτούρα".