Τετάρτη, 24 Μάιος 2017 13:51

Πρόσθετη παρέμβαση Παναθηναϊκού, ζητάει αφαίρεση βαθμών του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό!

Γράφτηκε από τον

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα κάνει πρόσθετη παρέμβαση, έχοντας έννομο συμφέρον, ζητώντας τιμωρία του ΠΑΟΚ με αφαίρεση βαθμών για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό.

Μαίνεται η κόντρα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ και υπάρχει συνέχεια στα μεταξύ τους επεισόδια. Αυτή την φορά, η "πράσινη" ΠΑΕ επιδιώκει την τιμωρία του "Δικεφάλου του Βορρά" για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ζητώντας αφαίρεση βαθμών, έχοντας έννομο συμφέρον. Άλλωστε, οι δυο ομάδες συμμετέχουν στα playoffs και ο ΠΑΟΚ μπορεί να τιμωρηθεί ακόμα και για την τρέχουσα σεζόν.

Μετά τη χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης για την διακοπή του αγώνα πρωταθλήματος στη Λεωφόρο εξαιτίας του τραυματισμού του Βλάνταν Ίβιτς από κουτάκι μπύρας που έπεσε από την εξέδρα, οι "πράσινοι" σκοπεύουν να κυνηγήσουν τον ΠΑΟΚ στην υπόθεση των επεισοδίων του τελικού Κυπέλλου και γι' αυτό κατέθεσαν πρόσθετη παρέμβαση,  ώστε να παραστούν ως πολιτική αγωγή εναντίον του.

Ο ΠΑΟΚ κατηγορείται για εκτεταμένα επεισόδια στις κερκίδες του Πανθεσσαλικό και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου (το ίδιο και η ΑΕΚ), αλλά επίσης κατηγορείται και για εκτεταμένα επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου. Γι' αυτό, λοιπόν, θα ζητήσει αφαίρεση τριών βαθμών, ενώ μην ξεχνάμε ότι ο "Δικέφαλος του Βορρά" είναι υπότροπος και ως εκ τούτου κινδυνεύει και με -6 βαθμούς σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Πηγή. www.sport24.gr 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ